Janine bedreigt Indra: ‘Tijd om afspraken te maken’

GTSTCourant - Janine Elschot

De tijd dat Janine Elschot de mensen om haar heen met fluwelen handschoentjes aanpakte, ligt definitief achter ons. Ludo’s vrouw zet binnenkort een nieuwe stap in haar wraakplan om Richard van Nooten terug te pakken en ontpopt zich daarmee als een ware heks!

Indra komt erachter dat Janine haar heeft gebruikt en wil logischerwijs niets meer met Elschot te maken hebben. Daar gaat Janine niet zomaar mee akkoord; ze eist dat Indra ervoor zorgt dat het huwelijksgeluk van Richard ‘meteen uit elkaar knalt’.

Als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks moet Janine gedacht hebben. Ze schakelt Leon in om Indra verder onder druk te zetten. Hij intimideert Indra op straat en duwt haar vervolgens een auto in. Op de achterbank zit Janine die Indra op een koelbloedige wijze mededeelt dat het tijd is om afspraken te maken…

Janine deinst nergens meer voor terug…

Vorig jaar liet actrice Caroline de Bruijn al doorschermen dat het personage Janine Elschot een pittiger randje zou krijgen. “Janine is not amused at all. Dus die heeft een appeltje met hem (Richard, red.) te schillen”, vertelde ze in Goede Tijden, Zomer Tijden. “En ze gaat daar een heel scherp mesje voor gebruiken. Ik denk dat er een kant zichtbaar wordt van Janine die je niet zo vaak ziet.”

Total
0
Shares
13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?