Janine is schoon

Het was maandenlang de grootste verhaallijn van GTST: Janine heeft borstkanker. Na een minder succesvolle chemokuur besloot Janine een borstamputatie te ondergaan. Maar is zij na deze ingrijpende behandeling ook daadwerkelijk kankervrij?

Janine krijgt gelukkig goed nieuws te horen: ze is schoon! Daarmee komt er voor haar een einde aan een lange tijd vol onzekerheden. Samen met manlief Ludo is ze helemaal klaar voor een nieuwe, gezonde toekomst.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties
  1. Mooi voor Janine. Caroline heeft t prachtig gespeeld , zo echt. Alleen gaan ze door Richard van Nooten weer onzekere tijden tegemoet.

  2. Hoop dat ze veel door kan maken met haar kleinzoon Wolf en rustige verhaallijn heeft en dat ze kan genieten van hun nieuwe huis en schilderij

  3. Ik vind dat Caroline deze verhaallijn meer dan geweldig speelt , jee wat een oprechte emotie van Janine .
    Het gebeurd niet zo vaak dat ik mij kan inleven in een verhaal maar dit is gewoon heel erg goed gespeeld en de interactie Ludo/Janine is in deze verhaallijn werkelijk mega goed.
    Petje af voor deze 2 .

  4. Met al die moordaanslagen en drama’s die ze de laatste jaren meegemaakt heeft, hoop ik oprecht dat de schrijvers haar een nu wat rustigere en vredige tijd laten doormaken. Anders is het weinig realistisch meer.

    1. @Edd, ook ik gun Janine een verhaallijn die wat rustiger is voor haar. Tegenslagen zijn goed in het leven en ook in een soap, dat hoort er bij, maar voor nu is het wel even genoeg geweest.

Vorig artikel

GTST op 28 mei voor het laatst te zien

Volgend artikel

Onderzoek RTL Boulevard: kijker blij met ‘nieuw’ GTST

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!