Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Jef keert terug naar Meerdijk

  10

  We hebben er even op moeten wachten, maar volgende week is het dan eindelijk zover: Bartho Braat keert weer voor even terug in GTST! Traditiegetrouw zal zijn personage Jef Alberts de rol van Sinterklaas op zich nemen.

  De afgelopen jaren schitterde Braat ieder jaar als Sinterklaas in GTST, maar in 2019 moest de acteur een jaartje overslaan. Braat had last van darmproblemen en moest als gevolg daarvan worden opgenomen in het ziekenhuis. Wilbert Gieske (Robert Alberts) nam de rol van de goedheiligman eenmalig over. Vorig jaar sloeg GTST de feestdagen in Meerdijk helemaal over.

  Braat stopte vijf jaar geleden na 25 jaar met GTST omdat hij graag ’nieuwe dingen’ wilde doen.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Kevin, dat zou toch geen probleem moeten zijn als Jack terugkeert omdat hij in Meerdijk niemand heeft.

    Stel dat Daan over enige tijd Meerdijk verlaat, als Ludo achter zijn fratsen komt. Ik denk dat Ludo er niet echt blij mee zal zijn en niet te vergeten Richard. Zijn (oude) baan bij de politie kan hij ook wel vergeten.

    Overigens Jack speelt nu in andere films/series zoals Flikken Rotterdam, of hij dan nog tijd heeft?

  1. Wie zouden jullie van vroeger graag weer voor vast terug willen zien in de serie? Gewoon een vraag voor de lol, je mag iedereen noemen, ongeacht of iemand wel of niet terug kan komen 🙂

   Mijn lijstje:
   Robert, die dan weer iets met Laura krijgt. Ik vind hen toch wel hét gtst-koppel.
   Stan (Paul Groot)
   Suzanne Balk
   Anna (Barbara Sloezen)
   Sjoerd
   Aysen
   Stefano
   Jack van Houten

   • Aysen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag want waar is dat kind gebleven en wie heeft haar weggehaald uit die loods , een totaal rare onafgemaakte verhaallijn.
    De rest van je lijst heeft een einde gehad dus die zullen niet meer terugkomen en Sjoerd en Anna zullen al helemaal niet meer terugkomen nu Linda en Anton door de schrijvers aan de kant zijn gezet .

    Ik ben al blij dat Billy en Richard er nog zijn want iedereen wordt afgedankt door de schrijvers de laatste tijd .

  2. Laten we hopen dat ie nu effe blijft plakken, misschien wel om Henk en Laura samen te brengen. Of gaat Laura mee naar Frankrijk?