Job verlaat Meerdijk op woensdag 1 november: exit Jord Knotter?

GTST Job Zonneveld

Na lang wikken en wegen besluit Job om op woensdag 1 november Meerdijk te verruilen voor Dubai. Hij is er recentelijk achter gekomen dat Anna zwanger is van zijn kind. Job is van plan zijn verantwoordelijkheden te nemen en wil een goede vader voor het kind zijn. Anna is niet bereikbaar en dus besluit hij haar op te zoeken in Dubai.

Het is niet bekend of acteur Jord Knotter hiermee definitief GTST verlaat of te maken heeft met de flexwet.

25 reacties
 1. Vanaf 1 juli 2015 is er voor mensen met een tijdelijk contract veel veranderd. Werknemers met een tijdelijk contract mogen vanaf dan nog maar maximaal twee jaar aaneengesloten bij dezelfde werkgever op een contract voor bepaalde tijd werken.

  Bron: site FNV vakbond.

 2. Buddy laat zich waarschijnlijk inhuren als freelancer of hoe je het ook noemt 😛 Dan ben je officieel niet in dienst bij GTST en hoef je dus ook niet met de flexwet. Dat doen o.a. Joep, Dilan en Babette ook.

 3. Nee ik denk dat Jord er wel definitief eruit is gegaan, want Buddy en Stijn zijn 1 jaartje eerder dan Jord in GTST gekomen dus klopt niet. Dan horen Stijn en Buddy eerder flexwet te krijgen. Dus definitief exit Jord Knotter!

 4. Ik hoop dat job Anna meeneemt naar Meerdijk want Anna is weg gegaan omdat job niet mocht weten dat ze zwanger is dus ik hoor dat job Anna meeneemt terug naar meerdijk

 5. Jongens flexwet is sinds 2015 om de twee jaar… er is dus nog hoop dat hij terug komt, hoewel dat van mij niet hoeft 😛

 6. @ Dominique. Job heeft Oom Danny nog NOOIT gekend dus niet belachelijk dat ie daarvoor niet terugkwam. Anita was z’n stiefmoeder dat was wel raar. Maar misschien kon Rik m niet bereiken in t toenmalige verhaal.
  Ik denk voorgoed. Job voegt bijna niks meer toe. En grappig dat hij Bill het advies geeft om te vertrekken .

  1. nee maar hij had wel terug kunnen komen voor z’n familie. dat was meer m’n punt; ze hebben zoveel mee gemaakt in de afgelopen jaren en job is er niet 1 keer voor terug gekomen. dat is gewoon slecht schrijven vanuit de schrijvers. dat hadden ze beter kunnen doen, en dan vind ik het jammer dat hij er dan nu eindelijk in zit, en hij zo kort later alweer vertrekt.

 7. ik zou het wel jammer vinden als job inderdaad definitief weg is. ik vond het in de afgelopen jaren al zo belachelijk dat job nooit ergens voor terug kwam (dood van anita, dood van danny, rik die naar de gevagenis ging, rikki die een zelfmoordpoging deed), dus ik was blij dat hij vorig eindelijk terug keerde. hopelijk is dit maar tijdelijk en komt job/jord gewoon weer terug.

 8. Naar het zien van aflevering denk ik
  Echt dat het definitief is maar echt een leegloop voor gtst maxime bill job en Nina die tijdelijk eruit gaat ivm zwangerschap

 9. Ja idd, ik had ff na gekeken en Jord zat idd pas vorige jaar erin en flexwet gaat om de 3 jaar, dan zou hij dan definitief GTST verlaten.

  1. Ff afwachten volgende week naar aflevering als hij definitief eruit gaat komt wel afscheid video op gtst.nl zo niet dan is het tijdelijk

 10. Lijkt me sterk?? Aangezien hij met Ferri Somogy een nieuwe leadershot heeft.
  Het kan soms ook zijn dat acteurs er gewoon even tijdelijk uit gaan i.v.m. dit soort verhaallijnen.

  Hij komt terug zonder baby, aangezien Barbara Sloesen heeft aangegeven niet meer terug te willen komen.

  1. Ik denk dat hij terugkomt met de baby en dat Anna overlijd bij de bevalling en dat haar definitieve comeback daarmee beëindigd is aangezien ze niet wilde blijven

 11. Is er uberhaupt nog een flexwet dan? Buddy Vedder en Babette van Veen zijn er ook al sinds juni 2015 en nooit tijdelijk van de buis geweest.

   1. Job zit er nog geen drie jaar in hij is er pas in 2016 in gekomen dus ik denk dat het voor altijd is

  1. Babette van Veen heeft een vast contract. Datzelfde geld voor Jette, Caroline, Erik, Ferri, Inge, Everon en Marly

Reageren is niet mogelijk