GTSTCourant - Jojo Abrams

JoJo en Ilyas verlaten Meerdijk

Een dubbel afscheid volgende week in Goede Tijden, Slechte Tijden: JoJo en Ilyas vertrekken samen met Sami (Ilyas’ vader) naar Marokko.

Omdat Ilyas veel problemen heeft met zijn kortetermijngeheugen, vindt Sami het verstandig om zijn zoon mee te nemen naar Marokko. Daar kan Ilyas ondersteund worden door zijn familie. Op het laatste moment besluit JoJo met haar grote liefde mee te gaan.

Met het vertrek van JoJo en Ilyas neemt GTST ook afscheid van acteurs Stephanie van Eer en Hamza Othman. De exit van de twee is definitief. Stephanie gaat zich richten op andere acteerklussen en Hamza start met een studie aan de Toneelacademie van Maastricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 reacties
 1. Ik vond het gisteren een beetje heel raar hoor.
  Wekenlang moet Jojo zich voorstellen want Ilyas want hij weet bij God niet wie ze is en is zelfs bang van haar en nu aan de ontbijttafel weet hij exact dat ze Jojo heet en graag wil dat ze mee gaat naar Marocco .
  Beetje afgeraffelde verhaallijn eigenlijk.

 2. Beter stopt gtst helemaal.. Kijkcijfers zijn nog steeds niet helemaal te8en dat gaat ook niet gebeuren klaar is klaar meer dan 30 jaar is genoeg.. En bovendien slechter kan het echt niet worden

   1. Dan kijk je toch niet meer en wat doe je dan hier muts .
    Laat mensen die na 30 jaar nog steeds plezier hebben aan de serie gewoon genieten en klaar !

 3. Hopelijk gaat ze wel voor betere rollen dan haar andere GTST verlaters. Ze kan ook nog is heel mooi zingen. Ik vind het jammer, want niet alleen Jojo maar Stefanie zeer sympathiek en zal haar wel missen. Er is periode geweest dat aantal acteurs verveling/moeheid uitstraalde, eerder stoppen met opnamen heeft wel geholpen. Ik hoop dat Half zus van Shanti een blijfertje is en dat Joep Sertons misschien beter ook kan stoppen.

error: Kopiëren is niet toegestaan!