GTST Job Zonneveld

Jord Knotter definitief uit GTST: geen flexwet

Jord Knotter is vanavond voor het laatst te zien in GTST. Zijn alter ego Job Zonneveld vertrekt naar Dubai. Eerder meldde GTSTCourant al dat Jords laatste scène vanavond is te zien, maar was nog niet zeker of dit ook de exit-scène zou zijn.

Na lang wikken en wegen besluit Job Meerdijk te verruilen voor Dubai. Hij is er recentelijk achter gekomen dat Anna zwanger is van zijn kind. Job is van plan zijn verantwoordelijkheden te nemen en wil een goede vader voor het kind zijn. Anna is niet bereikbaar en dus besluit hij haar op te zoeken in Dubai.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
 1. Ik zal hem niet missen, wat een nutteloos personage was dat. Hopelijk vult Levi van Kempen het ontstane gat op! Wat ik hieronder in de reacties lees, ben ik het wel mee eens: ik word er ook een beetje moe van dat tegenwoordig elke acteur binnen twee jaar weer vertrekt en GTST alleen maar als springplank ziet. Natuurlijk heb je jonkies nodig, maar laat maar eens wat oudere personages terugkomen of recast de rol gewoon. Dat houdt het in balans.

 2. Ook weer zo figuur die denkt dat die het buiten gtst maken gaat terwijl hij en Barbara sloessen niets eens een bijzondere acteur en actrice waren. Die zijn we dus nooit meer terug. Waarom denk je dat Dilan wel in gtst blijft. Omdat ze hier ziet. Hier heb ik zekerheid een inkomen en speel elke dag voor een miljoenen publiek. Maar voor diegene die uit de soap stappen. Wel weer met hangende pootjes terug willen als ze het toch niet lukt. Maar dan moet gtst ook weigeren

 3. Erg jammer. Wat Sabine hieronder zegt; ik begrijp dat acteurs niet jaren lang in een soap willen blijven zitten, maar persoonlijk word ik het wel zat dat we steeds nieuwe acteurs voor 2/3 jaar krijgen, en dan gaat er weer een bups uit, om vervolgens het rondje opnieuw te beginnen. Vooral in het geval van Job vind ik het zonde, omdat het zo’n intergraal personage kan zijn, gezien z’n familie en diens geschiedenis in meerdijk. Na jarenlange afwezigheid kwam hij eindelijk terug, en ze hebben zeer weinig met hem gedaan, en hij gaat nu al weer weg.

 4. Ik snap het niet zo goed meer hoor,snap best als de acteurs een x wat anders,willen laat ze lekker…maar bedoel de rol job Zonneveld is de familie de jong weer keertje compleet vertrekt job weer na 2 jaar,geef de rol weer aan Daan Roelofs mocht die interesse hebben,die heeft het al ooit overgenomen van Teun kuilboer, ik bedoel laat job gewoon in meerdijk,heel de familie rond rik gaat maar weg,op Wikipedia staat ook job Zonneveld en dan ouders rik de jong,Nathalie Zonneveld,oom tante die en die doe daar dan wat leuks mee!

 5. Ik blijf het dan gek vinden dat hij rond maart een nieuwe leadershot kreeg en op de nieuwe castfoto staat..

  Jammer… Ik denk dat Levi van Kempen dus het gat van Jord gaat opvullen.

  1. @Dennis
   dat vind ik nou ook. Nemen ze Job/Jord op in de nieuwe leader en castfoto en vertrekt hij. Ik krijg sterk de indruk dat het besluit van Job/Jord heel erg snel gevallen is cq. genomen.
   Wat mij ook opviel, normaal gesproken duurt alles redelijk lang, maar nu in een paar dagen ( 2 a 3) tijd en hoppa is Job vertrokken.

   Dat Levi van Kempen de plaats van Job/Jord zal opvullen, zou goed kunnen.
   Echter er start op 6 november a.s. (zie artikel elders op deze site) een nieuwe verhaallijn met de Lidl die zich vestigt in Meerdijk en een Lidl medewerker Q, die een oude bekende is van een Meerdijker. Die zou dan eventuele de lege plek van Bill kunnen gaan vervullen.

Vorig artikel
GTST Job Zonneveld

Job verlaat Meerdijk op woensdag 1 november: exit Jord Knotter?

Volgend artikel

GTST Meerdijk App vanaf 6 november terug met nieuw verhaal

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!