Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Judith slaat Anton knock-out

  13

  Sinds haar ontmaskering door Anton Bouwhuis is Judith Schoof nog maar op één ding uit: wraak. Donkere tijden breken aan in Meerdijk…

  Na haar poging om zelfmoord te plegen, heeft Anton het helemaal gehad met Judith. Ze is niet meer welkom in huize Bouwhuis. Ook eist Anton van Linda dat zij al het contact met haar vriendin per direct verbreekt.

  Maar dat had hij beter niet kunnen doen, want bij Judith slaan alle stoppen door. Onder valse voorwendselen (en een andere naam) maakt ze een afspraak bij huisartsenpraktijk Bouwhuis & Nazaar. Anton denkt een huisbezoek bij een patiënt af te leggen, maar weet niet dat hij in de val is gelokt. Eenmaal op locatie slaat Judith hem knock-out met een pan.

  Wordt vervolgd!

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het duurt te lang, dit word echt te langdradig hoe verliest gtst kijkers….pfff ,,,, word tijd dat ludo naar huis gaar ,, judith er uit en verzin een verhaallijn die we nig niet kennen,, ben er zo wel klaar mee hoor,, ik kijk al vanaf dag 1 ,, nog nooit 1 aflevering gemist, maar als het zo door gaat dan haak ik echt af hoor,, wat een achterlijke verhaallijn die judith

   • Tiffy, “GTST verliest kijkers”, echter gisteren niet, 1.1 miljoen kijkers, als vanouds Toppie.

    Nog heel even geduld met wat die Judith betreft.

    • Juist Moud , de kijkcijfers zijn best okay want er zitten best goede verhaallijnen in en 2 hele sterke troeven natuurlijk in de vorm van Billy en Richard , en ik persoonlijk vind Judith eigenlijk de allerzwakste schakel sinds jaren, maar ze verdwijnt dus inderdaad geduld dan maar.

     • Rene, nu Ludo nog snel terug en we hebben een 3de troef in het spel.
      Kan niet wachten op deze spannende verhaallijn tussen die 3.

  2. Haar opnames zijn al afgelopen dus het zal niet heel lang meer duren. Nog even volhouden dus, en dan worden de karakters van Linda en Anton daarna hopelijk weer hersteld. Deze verhaallijn doet beiden geen goed.

  3. Hopelijk is dit de laatste stuiptrekking van Judith. Vindt het nu onderhand tijd worden, dat deze dame verdwijnt in een inrichting.

  4. Ze hadden het moeten omdraaien. Ze had Anton eerst bewusteloos moeten slaan, vervolgens van die toren springen en dan was er paniek, want alleen Judith weet waar hij is…

  5. pffffffffffffffffffff zal ze wel in slowmotion doen met een blik van regisseur doe ik het zo goed? , ik wil zooooooooooooooooooo graag van die flutactrice af en van deze meer dan idiote verhaallijn.