Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  6 maanden cel voor Julian Verduyn

  20

  Opnieuw slecht nieuws voor de familie Verduyn. Vader Julian staat terecht voor zijn betrokkenheid bij de illegale handel in gestolen diamanten. De grote vraag is: wat is het oordeel van de rechter?

  De komende 180 dagen moet de familie Verduyn het zonder Julian stellen. De rechter legt hem een gevangenisstraf van zes maanden op. Daarnaast moet hij een geldboete van maar liefst 30.000 euro betalen. Marwan, die Julian assisteerde bij de illegale handel, komt met de schrik vrij: hij krijgt een taakstraf.

  Het is niet bekend of Cas Jansen GTST tijdelijk verlaat.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Heel raar dit.Binnen 2 dagen moet hij zich melden.Dan zou je toch verwachten dat cas jansen er dan tijdelijk uit zal gaan,dat dat nu wel bekend zou worden.Maar er was wel een scene waarin te zien was dat steef demi en merel in de woonkamer hem soort van uitzwaaien.Maar goed 6 maanden is bij gtst 2 maanden en dat met goed gedrag vrijkomen,is hij er misschien een maand uit ofzo

  2. Julian is net terug in de serie krijgt ie meteen Straf
   Maar zijn familie is veel berlijngrijk en de buurt supper
   Dit mag niet gebeuren hopelijk. Gaat alle klanten van buurt supper geld verzamelen Om vrij te krijgen. Ik zal heel erg vindden dat familie verduin. Op straat komt sterkte alle

  3. Ik denk nog meer drama bij familie verduin als ik de promo gekeken hebt.

   Julian draait de bak in zal denk ik maar voor even zijn. Saskia gaat vreemd met de huisarts, maar dan komt Julian weer vrij en dan krijgen we het vreemdgaan drama weer. Ik hoop het niet.

   • Ik heb de promo ook gezien, was voor mij niet echt duidelijk wat Saskia precies deed. Buiten het uitdagende dansen.

    Ik hoop van harte dat het niet weer een vreemdgaan verhaallijn wordt, die hebben we net gehad met Bing en Nina. (Niet echt vreemd gaan maar open relatie)

    Sorry, de schrijvers van GTST doen hun best, maar vallen te vaak in herhaling wat verhaallijnen betreft.

    • Dat dansen van Saskia was omdat hij de dag.erna naar de gevangenis moet.
     Het voorarrest gaat nog van de 180 dagen af.

     En ik kan me zo scènes bedenken dat ze iedere week even langskomen voor vragen.