Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Christophe Haddad terug in GTST? ‘Ik mis Nederland’

  9

  Het is alweer een poosje geleden dat Nick Sanders soapdorp Meerdijk onveilig maakte. In 2015 verdween het personage, gespeeld door Christophe Haddad, achter de tralies na de moord op Ludo’s zakenpartner Reinier Veltman en de ontvoering van neef Lucas. Haddad maakte rond die tijd zijn entree in de Vlaamse soap Thuis, maar ook die serie heeft hij nu verlaten.

  En dat biedt kansen voor een comeback GTST! In 2021 zei de 45-jarige acteur tegen De Telegraaf dat de GTST-deur niet definitief dicht is. “Er zijn belletjes geweest, maar het paste niet. De afgelopen 22 jaar ben ik als acteur non-stop aan het werk geweest. Maar wie weet, ik houd het open. Ik mis Nederland ook wel en zou graag weer iets moois maken bij jullie op de buis.”

  Lees verder onder de video.

  Haddad is in ieder geval niet bang dat zijn agenda leeg blijft nu hij niet meer in Thuis speelt. “Totaal niet”, vertelde hij vorige maand nog aan HLN. “Ik heb een volledig vertrouwen in het nu en de toekomst. Ik ben nu al 26 jaar als acteur aan het werk en geloof dat wat je nodig hebt, ook op je pad komt en naar je toe komt. Maar je moet wel weten wat je wil. En dat ben ik nu aan het uitzoeken. Ik zie vooral veel mogelijkheden en kansen en geniet van mijn samenzijn met Sanne.”

  Schrijvers: vraag hem terug!

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. The New Badguy op

   Nick, Richard en Martine Hafkamp slaan de handen ineen voor een grote laatste finale wraak actie om Ludo nu echt voor eens en altijd gigantisch kapot te maken en eronder door te krijgen.

   Maar uiteindelijk weet Ludo ze gewoon tegen elkaar uit te spelen op het laatst is het ieder voor zich, gestructureerde chaos georganiseerd door Ludo Sanders die zijn laatste overwinning op zijn grootste vijanden realiseert, en dan vervolgens met “pensioen” gaat in Italië.

   Zou een mooie exit zijn voor Ludo en Janine uiteindelijk als het zover is

  2. Ja dat zou fantastisch zijn.
   En nú genuanceerd alstublieft in zijn laatste comebacks was hij alleen maar uit op wraak en heel boos maar dat vond ik verkeerd geschreven Maxime en Ludo zorgden er onterecht voor dat hij in een gesticht kwam en daarna kwam hij elke keer wraaklustig weer terug maar het personage van Nick was veel meer dan dat.

  3. Zou leuk zijn. Hij tegen Richard voor wat Richard Valentijn geflikt heeft. Dat zou pas een mooie verhaallijn zijn. Maar ja jammer gtst laat echt veel liggen.

   • Dit moet gewoon gebeuren. Ik zou zeggen dit seizoen nog. Maar dat is onwaarschijnlijk. Cliffhanger zal waarschijnlijk weer gaan over richard en ludo en laura. De serie wil gewoon weer terug naar 2019/20. Richard weer belangrijk maken. Gtst is gewoon een slappe soap geworden. Niks meer wat het ooit was. Gtst is gewoon spangas geworden maar dan zonder een school. Zijn de oude schrijvers van spangas toevallig de nieuwe gtst schrijvers geworden??