Keert Lone van Roosendaal terug in GTST?

Fans van Lone van Roosendaal, zet je schrap! Het zou zomaar eens kunnen dat überbitch Billy de Palma binnenkort weer te zien is in Meerdijk! Komt er nu ein-de-lijk weer wat spanning en actie in GTST?

Billy is voor de zoveelste keer bedrogen door Richard en is nu moederziel alleen in Paraguay. Dochter Shanti heeft een ticket naar het Zuid-Amerikaanse land geboekt om haar moeder in deze moeilijk tijd bij te staan.

De kans dat Shanti over een aantal maanden terugkeert naar Meerdijk mét Billy, lijkt groter dan ooit. Op Instagram deelt Lone woensdag een fragment waarin een scène te zien is dat Shanti door Billy wordt gebeld. “Het zal toch niet?”, schrijft de actrice er geheimzinnig bij. Ook deelt ze de hashtag #Billyisback?. Hint ze daarmee op een nieuwe comeback?

Lone van Roosendaal maakte in 2018 haar debuut in GTST. De 54-actrice heeft de soap meermaals verlaten, maar keerde telkens weer terug. Begin 2022 leek haar exit toch echt definitief. “Billy de Palma has left the building en dit keer voorgoed”, deelde ze. Vermoedelijk komt daar dus binnenkort verandering in. Een verademing, want een soap zonder soapbitch is geen soap!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 reacties
 1. Over de exit van Shanti wordt ook gespeculeerd wat de reden daarvan is . Ik lees over de flexwet maar ik heb ook het idee dat zij misschien meedoet aan het programma The Masked Singer . Vorig jaar zat Bing er in en omdat zij goed kan zingen zou het zomaar kunnen en de voorbereiding daarvoor heeft veel tijd nodig . Misschien heb ik het helemaal mis maar het zou een reden kunnen zijn van de tijdelijke exit .

 2. Als Lone zelf dit berichtje deelt op instagram dan doet ze dat niet zomaar denk ik. Hoop dat ze terug komt en Bertrie ( Shanti ) ook want het zijn 2 hele goede actrices, trouwens een compliment ook aan de hele cast van GTST want de opnames rond het ongeluk zijn super goed gespeeld en zo goed opgenomen, top !! Ik vind GTST echt een heerlijke soap met een hele goede verhaallijn met af en toe uitschieters waarbij je denkt dat het een film is !!!!

 3. De actrice die shanti speelt gaat binnenkort in een toneelstuk spelen ook was ze een van de castleden die verdween op de castfoto net als Nina Saskia Jonatan Nola en Demi.

  Volgens mij hebben ze dat gedaan voor iedereen die de serie (tijdelijk) gaat verlaten. Aannemelijk is dus dat Shanti sen tijdelijke exit krijgt.

 4. Wil niet vervelend doen, maar dat fragment op Instagram, waar Shanti gebeld wordt door Billy, was toch dinsdag 12/9 (ook) in de aflevering te zien.

  Ik weet het niet hoor of Billy nog wel terugkeert in Meerdijk. Ik heb nog eens terug gelezen hoe en waarom Billy destijds is vertrokken. (Dat was niet vrijwillig!)

  Maar ja, je weet het nooit, in GTST gebeuren wel vaker dingen, waarvan je denkt, what the……! 😁

   1. Bedoel ik niet, dit artikel wordt vandaag woensdag geplaatst/gebracht als nieuws, terwijl het fragment gisteren al te zien was.
    Of Videoland kijkers verleden week al.

    1. Het artikel gaat niet over het fragment van dinsdag. Het nieuws is juist dat Lone die scène vandaag deelt op haar Instagramaccount en daarmee lijkt te hinten op een terugkeer.

  1. Ik denk dat Lone enorm blij kan zijn met het aanbod om terug te keren. Ze heeft destijds aangegeven dat het steeds lastiger is om een rol in het theater te bemachtigen.

   In GTST heeft ze garantie op werk en is ze nog eens enorm geliefd ook. Hoewel het verhaal met Richard mooi was afgerond, denk ik dat GTST wel echt een actrice en personage als haar kan gebruiken.

Vorig artikel

Valt Julian voor de charmes van Elisa?

Volgend artikel

Spoilers 25 t/m 28 september

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!