donker

Kimberly Sanders overleeft brand Boks

Kimberly Sanders GTST

Kimberly Sanders is de tweede Meerdijker die de brand in Boks heeft overleefd. Dat blijkt uit aanwijzingen die deze week zijn gegeven in de GTST Meerdijk App. Naar alle waarschijnlijkheid overleeft haar vriendje Rover de brand ook, aangezien Buddy Vedder onlangs gespot is bij buitenopnames van GTST.

In de GTST Meerdijk App wordt elke week bekendgemaakt wie de brand in Boks zal overleven.

[arve url=”https://youtu.be/AQ3Nz0MJBwg?t=13m55s” /]
Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

73 reacties
 1. Wat ook tegen Sam pleit is dat ze klein is terwijl t lijk in de zak lang is. Nee Sam staat niet op de lijst om te hemelen. Ludo en Maxime vechten nu bij mij om de 2e plaats in de lijst. 1e plaats gaat dood.

  1. Ik denk Maxime. Aangezien ze ook lieten zien dat Jef gebeld werd en hij zou echt niet terugkomen voor een begrafenis van Ludo. Dat waren niet bepaald goede vrienden. Met Maxime kon Jef het altijd goed vinden.

 2. Kan volgens mij meerdere kanten op met wie de brand niet gaat overleven. We weten nu dat Kimberly en Job het overleven. Eerst dacht ik dat Job het slachtoffer zou zijn, maar die heeft nog een verhaallijn over zijn kind met Anna waar hij nu niks van weet ergens in de toekomst in het verschiet.

  Dit zijn 2 personages die we vanaf het uitbreken van de brand niet meer in beeld hebben gezien. Opvallend… dan zou Sam of Anton de volgende moeten zijn die het overleeft. Maar nu wie het niet overleeft:

  Rikki/Aysen: overleven beiden, de ene waarschijnlijk best wel gewond en als Sjoerd Aysen daadwerkelijk heeft gered, zorgt dat weer voor drama in nieuw seizoen. Bovendien zegt Aysen in deze video (die na de cliffhanger is opgenomen), ja we hadden deze week opnames en het was warm. Verraadt ze daarmee dat ze er nog in zit? https://www.youtube.com/watch?v=Y3I8bOGCdyc

  Sjoerd: kan eventueel nog naar binnen rennen en zich losweken van de brandweerman (maar lijkt me onwaarschijnlijk dat hij dan sterft)

  Anton: heeft nog een verhaallijn die komt met een dochter…

  Ludo/Janine: Ludo rent naar binnen, Janine zit nog vast. Als het een van hun is, dan gaat de ander ook. Zou wel raar zijn om hun op die manier uit de serie te schrijven. Daar hadden ze Hafkamp voor kunnen gebruiken, al is het dan ook wel typisch: nog even de Hafkamp comeback en dan alsnog eruit… maar alsnog onwaarschijnlijk

  Linda: zouden ze Anton weer dat drama geven van een overleden vrouw? Linda heeft niet echt een leidende rol sinds haar comeback. Maar het lijkt me niet logisch…

  Rover/Sam: van Rover weten we dat hij overlevende is (door een spoiler), gespot in een tuincentrum. Zou hij daar bloemen kopen voor iemands graf misschien? Sam zien we niet meer net als Kimberley, het zou kunnen verklaren waarom ze zo in paniek Marcus belt. Dat er iets ergs is gebeurd, haar vriendin Sam met wie ze was, overleefde het niet? Al kan het ook op een familielid slaan. Zou ook weer mooi passen binnen de lijn met Tiffy denk ik. Linda verliest haar dochter en Anton krijgt er eentje bij… Wat tegen Sam pleit is dat ze haar nog kunnen gebruiken in een toekomstige verhaallijn van Job’s kind. Zij is de enige die weet van de zwangerschap van Anna…

  Laura: als ze de soap koningin van Nederland door een brand waar ze niks mee te maken heeft om laten komen, zou ik dat een waardeloos afscheid vinden. Zij verdient een eigen spannende verhaallijn (zoals met Goedhart) om eruit geschreven te worden (dood of levend). Bovendien heeft ze al eens eerder een brand overleefd in Scala. Laura zei bij SBS wel dat er iets gebeurt… misschien raakt ze zwaargewond en krijgt ze daardoor weer een eigen lijn.

  Sjors,/Amir zou raar zijn als het hele personage verdwijnt met de nieuwe actrice. Maar misschien was de klap van haar exit zo groot dat Inge daarom gestopt is? Amir zit er net in, die krijgt vast de mogelijkheid te helpen bij de slachtoffers en zich te bewijzen als arts.

  Bill/Maxime, samen met Sam de grootste kans op een exit denk ik, overvallen door de vlammen en terugkijken op haar zoon eerder. Maar als het Bill is, dan is ze weer een vriend kwijt. Zou een herhaling van zetten zijn, dus misschien is ze zelf wel de sigaar en is dat waarom Kimberly met Marcus belt?

  Ben ik nu nog iemand vergeten? Ja de wethouder, maar dat is maar een gastrol ๐Ÿ˜›

 3. Sam is ook klein. Zij was ook niet ingesloten. @ Peter Maxime is ook lang .

  Bing was in het bos dus niet in Box waar de lijkenzak dichtging . Dus hij kan t niet zijn. Het is 100 % zeker een Sanders.

 4. Ik heb het filmpje van Kimberly ook gezien en ik weet 100% zeker dat het Ludo is, het is ook een erg lang persoon die in de plastic hoes ligt. Dat betekend einde GTST voor mij, maar het is wel de vraag hoe gaat dan Janine eruit, ze zouden immers samen eruit en Nina gaat in de loop van dit jaar er ook een tijd uit. Maar dat het iemand van de familie Sanders is dus duidelijk.

  1. Misschien wel 1 dood en de ander in het ziekenhuis en later alsnog overleden… Zou kunnen…

   En volger van GTST, je vergeet Felix. Hoop dat de wethouder sterft, haha.. Zou eventueel kunnen! Eigenlijk hoop ik niemand, maar als ik het zou mogen bepalen Felix, Bill of Sam.

 5. NIEUWE OVERLEVENDE BEKEND!
  Rondom de opdrachten van maandag 24 juli 2017 is gebleken dat het personage: Sam Dekker hoogstwaarschijnlijk de hevige brand in boks heeft overleefd!

  Uiteraard is dit pas zondag 30 juli honderd procent zeker!

  1. Denk ik eigenlijk niet.. Wie het wel is, weet ik eigenlijk ook niet… Ik dacht dat alleen Job in de sportzaal was..

 6. @ Ronald Ronald

  Het is wel een personage die Marcus goed kent. Dus iemand van de Sanders familie. Ik denk toch echt Maxime, of anders Lucas.

  Marcus en Maxime zijn wel broer en zus maar kennen elkaar helemaal niet zo goed. Vlak voor Marcus en Malena wegvluchtten hebben ze elkaar in april/ mei 2017 pas voor t eerst ontmoet. Eerst per sms en daarna in Box. Daarvoor hadden Marcus en Maxime elkaar nog nooit ontmoet. Marcus werd pas geboren toen Maxime al in pleeggezin was volgens mij.

  Als er een Sanders sterft moet Stefano trouwens ook op de hoogte gesteld worden nietwaar?

 7. Er zullen geen 2 doden vallen het is of Ludo of Janine en niet samen. Tenzij Janine of Ludo later zelfmoord pleegt omdat ze niet zonder elkaar kunnen.

 8. Mijn huidige herziene top 5.

  1 Ludo 2 Maxime 3 Lucas 4 Janine 5 Laura .

  Rikki overleeft t voor 60 % denk ik. Ludo op 1 gezien hoe hij als een oen t gebouw weer inrende.

Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer