Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Komt Tiffy dan eindelijk naar Meerdijk?

  9

  Al ruim een jaar schrijft GTSTCourant over de komst van Tiffy Koster (uit Nieuwe Tijden) naar Meerdijk. Anton Bouwhuis is de biologische vader van Tiffy. Zowel Anton als Tiffy weten niet dat ze familie van elkaar zijn. Lees hier het hele verhaal.

  Woensdag 4 juli loopt Lucas een bekende tegen het lijf. Het lijkt het toeval, maar zij is hier met een reden. Komt Lucas Tiffy tegen? De twee kennen elkaar namelijk van Lucas’ periode in Utrecht. Zal de waarheid dan eindelijk aan het licht komen? Stay tuned!

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De creativiteit is een beetje op volgens mij. Het zoveelste buitenechtelijke kind en de zoveelste gastrol die slecht in elkaar steekt en waar iedereen naïef in trapt (loes). Het wordt allemaal wat voorspelbaar.

   • Spannend hoor, dan lijkt mij dat dit in de afleveringen van aankomende vrijdag te zien is. Tiffy is de week erop in Meerdijk te vinden (met vooruit kijken, aankomende week al)!

  2. Linda gaat zich geweldig irriteren! Tiffy is een leuke aanwinst. Ik blijf het grappig vinden dat haar naam ‘tand’ betekent, vaak gebruikt in de context “Tiffy uit z’n bek geslagen” ghehe..
   Nu de vraag in welke verhouding ze kennismaakt met de familie na de cliff. Ze zal hoe dan ook een hele typische aanwinst zijn