Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Kritiek op Mats: ‘Wat een nietszeggende rol’

  29

  Niet alle nieuwe personages in GTST worden even goed door de kijker ontvangen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de introductie van het karakter Mats, gespeeld door Rowan Veltman. Kijkers zijn op sociale media niet bepaald te spreken over het vooralsnog vrij vage personage.

  Want over de rol van Mats is nog steeds niet veel bekend. Hij is dakloos, mag van de een op de andere dag bij Rik in huis wonen en heeft ineens een baantje bij Boks. Het kan snel gaan in Meerdijk… Echt geloofwaardig is het natuurlijk niet. Op de Instagrampagina van GTST stromen de negatieve reacties dan ook massaal binnen.

  “Ik vind hem echt helemaal niks. Hopelijk snel weer uit de serie”, schrijft een kijker. “Wanneer gaat hij weer?”, vraagt een ander zich af. “Wat een nietszeggende verhaallijn/rol.” Opmerkelijk is dat deze reacties tientallen likes hebben ontvangen.

  Een greep uit de reacties op Instagram.

  Gelukkig is niet iedereen negatief over Mats. Zo schrijft een fan: “Ben ik de enige die zijn rol juist leuk vindt? Hij acteert sowieso enorm goed. Ik denk dat zijn achtergrond als personage later meer naar voren gaat komen. (…) Ik kijk graag naar de scènes die over hem gaan.”

  Wat vind jij van deze rol?

  Delen

  29 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Matz is leuk en doet het goed dusss er lekker inlaten in zijn rol en verder ontwikkelen in zijn rol
   Wij kijken al van GTST vanaf de eerste GTST

  2. Brigit en jaco op

   Wat een reacties iedereen zeg wat een commentaar op Matz hij doet het goed in zijn rol, commentaar leveren is makkelijk zijn rol is zoals ie is en zo speelt hij het, Deze oude rot die al kijkt vanaf begin zegt Matz je doet het heel goed en vooral doorgaan . Groet: Brigit & Jaco kijkers van af de eerste GTST.

  3. Brigit & Jaco op

   Hier een oude rat die al vanaf begin kijkt, Mats speelt zijn rol goed waarom zo,n commentaar iedereen speelt zijn eigen personage toch ?? Hou dan je mond dicht denk ik dan, ja toch? Iedereen speelt goed in zijn of haar rol, ook ik heb mijn favoriete spelers maar vind ze allemaal leuk en geniet van elke GTST. Ben ook al op lerftijd kijk al vanaf begin. Linda vind ik ook geweldig, iedereen heeft zijn eigen rol,
   De politie Kaan vind ik ook erg leuk in zijn rol. Eigenlijk iedereen die meespeelt ik kijk al vanaf het begin. Hoop dat het nog lang blijft de stop in vakantie vind ik verschrikkelijk mijn man kijkt ook elke avond trouw mee en vind het ook erg leuk om te kijken. Groetjes

  4. Nicole Houwen op

   Ben fan vanaf de eerste aflevering.
   Laatste tijd gaat de verhaallijn acht
   eruit.en zelfs saai.
   Te veel negatieve afleveringen.
   Meer positieve tijd erin.
   En lol en gezelligheid.
   Ik vind het erg voorspelbaar.
   Ga het anders schrijven,anders gaat het verdwijnen.zou heel jammer zijn.
   Geniet er al heel lang.
   Succes.

  5. Ik vind de rol Mats niks aan.
   Arrogant en vervelend, ook slecht geacteerd.

   Niks tege transgender, homo of wat dan ook,. Maar als ik onderuit gezakt ff wil chillen op de babk ben ik wel ff klaar met alles, zeker met zo’n rol!!!! Weg ermee!!?
   Daarbij gaat ’t acteren ‘m slecht af.
   Een ding om geen GTST meer te kijk en.
   Ze moeten meer uit de rol advocatuur gaan halen,,, en gerechtigheid, goede acteur, maar die Mats met zijn oogpotlood, kansloos echt kansloos.
   Bahhhhh

  6. Voor mij is de rol van Mats nog wat vaag ben benieuwd waar ze met hem naar toe willen. Er zit wel een randje aan zijn karakter met wat er in zijn jeugd/thuis situatie speelde. We gaan zien wat de verdere samenhang gaat zijn met de andere personages en dan gaan we wel zien of zijn personage een succesvolle wordt of niet

  7. Wat heeft Mats meegemaakt dat hij zich zo gedraagt? Ik vind dat wel interessant, net als de vaderlijke rol die Rik op zich neemt.

   • Inderdaad. Wie weet wat deze jongen allemaal heeft meegemaakt heeft in zijn nog jonge leven, waardoor hij zo reageert zoals hij nu reageert.

    Ik denk dat dit nog wel duidelijk gaat worden, even geduld dus en ja, geef deze verhaallijn een kans.

  8. Volgens mij heb ik het ijzersterk geraden, als ik vermoed dat een van de scenarioschrijvers Mats geinitieerd heeft, middels het volgen van Josias uit Atlanta, te zien op youtube. Het is een confronterende waarheid om te zien, die hopelijk in beide gevallen zsm. tot een positief eind leid.

  9. GTST net 1 maand in het nieuwe seizoen en hoppa weer een berg kritiek op een acteur die een rol neerzet zoals de schrijvers t willen
   Zo jammer hoop dat hij nog heel lang blijft en verwacht echt een hele mooie verhaallijn met hem Geef hem een eerlijke kans hij zit er net 6 weken in

  10. Wat een negativiteit weer . Zoals hij doet dat is zijn rol, en dat hij zwart is maakt helemaal niets uit dus dat mensen zich daaraan ergeren wakkert racisme aan . Trouwens hij is een hele goede zanger en ik vind dat hij goed speelt en de mensen die het niet goed vinden denken misschien dat ze het beter kunnen ?? Als het je irriteert zet de tv dan uit !

  11. Ik vindt het jammer dat ze een zwarte z’n rol alleen uit stelen bestaat en zwerver is , dat mag voor een korte tyd maar deze gaat en bestaat alleen uit stelen, verandering komt niet verder

    • Ik denk dat Merel juist bedoelde waarom ze een gekleurd iemand als Mats alleen laten stelen en zwerven.
     Waarom mag hij niet een succesvol iemand spelen zoals Bing.
     Ze bedoelde het niet verkeerd,maar komt juist op voor hem.

    • sorry, maar er mag best kritiek worden gegeven,, hoezo bepaal jij dat Markus?? of fleur? gtst is erg slaapverwekkend nu…… kan het niet helpen ja!!

     • Marlies , kritiek is prima maar dan wel een iets betere onderbouwing dan “ het is niks” “ rol is stom “ “ acteur is slecht”

      En wat vind je slaapverwekkend? Heel gtst? Zijn rol? Wat anders?

   • precies woke worden we all mee doodgegooid heb liever bv een wakkere erin en dan bv mh17 is neergeknald door oekraiene 🤣😅 dat zou lachen zijn

  12. het is ook nog eens een slechte acteur die scene volgende (videoland) waar hij schreeuwt tegen bing,,, echt heel slecht. waarom weer een jonkie erin gtst??????????????????????????????????????????????????? haal hafkamp, palma, maxime eens terug, of nick sanders??? waarom steeds die jonkies?? hier zit niemand op te wachten. pfffffffff wat mis ik bad guys of bad girls… wat een pubersoap is het weer zeg, bah bah bah. ik kijk meer dan 30 jaar, voor mij laatste seizoen dit!!!!!!!

   • Als je al 30 jaar kijkt dan weet je dat Maxime niet terug kan keren.
    Inge heeft gezegd dat ze niet meer in gtst wil hooguit als laatste scène als gtst helemaal stopt.
    Nick onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk

    Billy zou kunnen die verhalen gaan rond dus dat is afwachten kan snel weer gaan met Shantie qua terugkomst.
    Dat Mats een jonkie is ja idd maar het eerste seizoen was ook echt een puber serie, denk vooral dat we ouder worden. En als dit je laatste seizoen wordt jammer hoop dat je een nieuw programma vind wat je wel aanspreekt.