Lana Langeveld na de zomer terug in GTST

Lana Langeveld vertrok dinsdagavond uit Meerdijk, maar niet voor lang. Aan RTL Boulevard laat Faye Bezemer, zoals de actrice echt heet, weten dat ze na de zomer terugkeert. In het programma blikt ze terug op haar afscheid. “Lana heeft het een beetje moeilijk met de gebeurtenissen uit de afgelopen maanden. Er is wat geruzie en gedoe en daarom heeft ze samen met haar moeder besloten dat het beter is als ze een tijdje de rust gaat opzoeken bij haar opa en oma.” Het afscheid was moeilijk. “Het was echt vreselijk”, lacht ze. “Het was heel erg emotioneel, ook omdat ik het hier zo naar mijn zin heb gehad. Ik wist dat ik het echt ging missen.”

“Mijn eerste scene was met Melissa, Ferry en een vriendinnetje, dus dat was wel heel leuk”, blikt de actrice terug. “Ik was wel meteen op mijn plek.” Ondanks dat de rol ver van haar af staat, vindt ze het leuk om te spelen. “Ik heb twee broertjes van 14, dus die zitten nu net in die periode dat ze overal tegenaan gaan trappen en lastig gaan doen, dus daar kan ik heel veel inspiratie uit halen”, lacht Faye.

De actrice gaat er dus maar heel even tussenuit. “Deels omdat het zo geschreven is, maar ik zit ook in de vijfde klas van het Atheneum, dus het is soms een beetje druk en het is fijn om me even op school te kunnen focussen.”

Total
0
Shares
11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?