‘Lana veel eerder terug in GTST’

Volgens weekblad Libelle is Lana Langeveld zeer binnenkort alweer terug te zien in GTST. Eerder deze week werd in RTL Boulevard gemeld dat Lana na de zomer terug zou keren, maar volgens het vrouwenblad klopt dit niet en kunnen de liefhebbers haar spoedig weer begroeten in Meerdijk.

Volgens RTL Boulevard zou Lana terugkeren om de begrafenis van Jan Maes bij te wonen. Ook deze informatie klopt niet, aangezien van Maes enkele weken geleden al afscheid genomen is. Libelle meldt dat Lana terug zal keren voor een andere begrafenis. Het is dus de grote vraag voor welke begrafenis zij terugkeert. Ook zou Lana een sleutelrol gaan spelen rond de dood van Maes.

12 reacties
 1. Sjors zou ik aannemelijk vinden. Ze voegt niet echt meer iets toe aan gtst, Inge Schrama is nu al zo lang weg en het is nog steeds onbekend wanneer en of ze terugkomt, hoelang de huidige actrice Sjors wil blijven spelen is ook niet bekend. Ik kan me zo voorstellen dat de schrijvers ergens een grens moeten trekken. Voordat Lana vertrok stuurde ze een bericht naar iemand waarin de vroeg haar moeder met rust te laten. Wellicht wordt Sjors vermoord, al dan niet door dezelfde persoon die Jan Maes vermoord heeft.

 2. Ik denk dat Farrah de vrouw van Amir dood gaat en dat ze terug komt om Amir te steunen. Lana heeft altijd goed kunnen opschieten met Amir dus dat zou logisch zijn.

  Zoë, Loes, Amir, en Sjors zullen echt niet doodgaan. Denk miet dat ze nog meer vaste rollen kwijt willen na zoveel exit’s.

 3. marly van der velden ‘nina’ is weer begonnen met draaien en komt begin April terug in de serie

 4. Lana kent Laura wel maar niet zo goed als Sjors Laura kent. Misschien dat t Laura zou kunnen zijn. Maar misschien is Martine toch dood en wordt ze gevonden. Of Sjors rol wordt uitgespeeld? Of Rik haar oom?
  en vooral t laatste wordt misschien spannend , rondom Jan Maes.

  1. nee want ze hebben de hele zee al door gekeken martine leeft gewoon nog maar misschien komt ze terug you don’t know

  1. Ik denk voor de terugkeer van Martine, die Martine niet overleefd..en misschien Ludo ook niet?

Reageren is niet mogelijk