Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Laura en Henk gaan trouwen

  9

  Groot liefdesnieuws uit Meerdijk: Laura gaat voor de zoveelste keer trouwen! Donderdag 22 december gaat ze op één knie om de liefde van haar leven, Henk Visser, ten huwelijk te vragen.

  Het gaat al enige tijd niet zo lekker tussen Henk en Laura. Henk wil graag samenwonen, maar Laura, die ruimte voor haarzelf nodig heeft, ziet dit niet zitten. Toch komt Laura rond de kerstdagen tot inkeer: ze wil graag bij Henk zijn!

  Tijdens een romantisch moment tussen de twee neemt Laura het woord: “Alles is natuurlijk heel erg onzeker in mijn toekomst”, zegt ze tegen Henk doelend op haar ziekte. “Maar er is één ding dat ik zeker weet en dat is dat jij daarin thuishoort. (…) Wil je met me trouwen?” Henk zegt natuurlijk volmondig ‘ja’!

  Wanneer het huwelijk zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vraag mij echt af, wat Laura’s mening heeft doen veranderen.
   Eerst wilde ze toch meer tijd voor zichzelf hebben en had ook behoefte om alleen te zijn.

   Ik vind Henk de laatste tijd nogal irritant, als hij zin niet kreeg van of bij Laura of niet mocht blijven slapen, begon hij te mokken. Hij drong zich ook zo ontzettend op bij Laura.
   Zoals ook in de aflevering van afgelopen maandag (19.12) als hij die kip of kalkoen aan het bereiden is, hoe met dat dier omging.
   Zo onsmakelijk, kreeg de indruk dat hij dat ook met opzet deed.

   Sorry voor alle fans van Henk! 😟
   Ik hoop dat ik dit schrijven mag.

   • Laura merkt datz e tóch niet zonder hem kan enneeeeeeeeee hij woont nog niet bij haar, dat gaat met zijn volkse smaak in haar design interieur nog wat geven denk ik.
    Ik denk dat Henk er voor de komische noot in zit haha, maar ik vind het wel leuk dat Laura een “blije” verhaallijn krijgt alhoewel ik vrees dat vlak voor haar eindelijk happy wedding haar ziekte vreselijke roet in het eten gooit want niemand mag gewoon een keer gelukkig zijn in GTST (vind ik als ik eerlijk ben wel jammer want er bestaan in een dorp toch niet alleen maar mensen met ellende ?)

    • Met je eens. Laura en Henk wonen nog niet samen. Ik geloof ook dat dit (inrichting appartement) nog wel wat geven.

     Wat je al schrijft, Henk is meer het volkse type. Vindt alleen Laura qua type niet echt bij Henk passen.
     Wat mij betreft mogen ze best gelukkig worden met z’n tweetjes. Zo bedoelde ik het ook niet.

     En ja, er mogen wel wat meer gelukkigere relaties in GTST voorkomen, momenteel heeft zowat elke relatie problemen of ellende.
     Het enige positieve relatie / paar is momenteel Daan, Cato en natuurlijk met Louise. Ik vind het jammer dat ze vertrekken, maar zijn tenminste gelukkig (vertrokken).

  2. Heerlijke verhaallijn bij dit koppel. Oude liefde roest niet en ik vind gtst echt vooruit gegaan in hun dagelijkse verhaallijn!!

   • Ondanks dat ik Jette echt geen beste actrice vind, is het een hele goede keus geweest om haar lange loopbaan te eren met een fatsoenlijke rol in de serie. Heel goed om te laten zien dat mensen van 70 nog vol in het leven staan en echt niet alleen maar bezig zijn met breiwerkjes en klaverjassen. Ook een dikke pluim dat de kids van alle karakters tegenwoordig zoveel in beeld zijn, vroeger kon je die zomaar een jaar niet zien xD

  3. Ahh wat leuk! De kerstdagen in Meerdijk zitten vol met leuke momenten. De aflevering van vandaag op videoland liep voor iedereen goed af, mooi dat er weer goede tijden zijn. Er is duidelijk liefde in Meerdijk! Behalve natuurlijk bij de Sanders, maar dat viel te verwachten.

   • Ja inderdaad bij Sanders helaas niet, maar dit is door toedoen van Stefano, de onruststoker.
    Maar ook Bing kwam met een verkeerde houding binnen. Had eigenlijk beter niet kunnen komen.

    Ik hoop dat Nina Stefano in de gaten blijft houden. Want ze had het bij het juiste eind. Nu volhouden Nina.

    Maar ondanks dat was de aflevering van donderdag (22.12) een mooie (kerst)aflevering.