Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Leegloop bij GTST: Ook Buddy Vedder verlaat de serie

  30

  Naast Marjolein Keuning, Jord Knotter, Bart Oomen en Urvin Monte stopt ook Buddy Vedder met zijn rol in GTST. Na meer dan 2,5 jaar is de acteur toe aan een nieuwe uitdaging. Het personage Rover Dekker vertrekt naar Canada.

  In de serie heeft Rover er een behoorlijke puinhoop van gemaakt door naaktfoto’s van zijn vriendin Kimberly online te zetten als wraakactie nadat hij er achterkwam dat ze een slippertje had gemaakt met Noud. Kimberly heeft inmiddels geen leven meer nu iedereen haar naakt gezien heeft. Ze durft amper nog het huis uit. Rover bekende schuld, maar dat maakte niets uit: Kimberly wilde niets meer van hem weten. Radeloos van verdriet besloot Rover daarom zijn vader Bill in Canada te vragen een ticket voor hem te boeken: hij heeft tijd nodig om tot zichzelf te komen, ver van Kimberly en Meerdijk.

  Buddy’s laatste scène is donderdag 30 november te zien.

  Delen

  30 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat Ruud Feltkamp de volgende gaat zijn die weg zal gaan, hij is er bijna één jaar uitgeweest op eigen aanvraag doen en persoonlijk vind ik dat Ruud zijn personage Noud uitgespeeld is.

   Ook de personages van Guido Spek als Sjoerd en Robin Martens als Rikki is in mijn ogen uitgespeeld en mogen gerust ook uit deze soap gaan.

   Enkele oude personages terug laten komen zou fijn zijn dan denk ik aan Milan Alberts, Dex Huygens, Vicky Pouw, Stefano Sanders, Marcus Sanders, Nick Sanders, Charlie Fischer, Valentijn Sanders en Lorena Gonzalez.

  2. Ja ik vraag me dus ook af waar die jan jaap gebleven is en ik vraag me ook nog steeds af waar die rare verhaallijn van Noud met Tiffy voor heeft gediend , zijn deze rare dingen alleen maar om dat vreselijke “nieuwe tijden” te promoten of zo ? .
   Ik vind alles een beetje raar in GTST het laatste jaar en eigenlijk sla ik tegenwoordig het kijken over en hoor ik het wel op de achtergrond en mis ik een aflevering betrap ik mij er op dat ik het niet meer kijk op internet ook want de verhaallijnen slaan helemaal nergens meer op vind ik .

   • Was dat niet die Elin van “Nieuwe Tijden” die zich voordeed dat ze Becky was tegen Noud doen? En geld vroeg aan Noud.

    Tiffy is de dochter van Anton en daarom kwam Jan Jaap naar meerdijk.

    • ja Becky was het en niet Tiffy ik zat even mis, ik snap die hele doodgelopen verhaallijn niet meer.
     Wat is er nu uitgekomen , ineens was dat afgelopen zonder afloop.

   • DIE IS in de cliffhanger van nieuwe tijden door het raam gegooid door iemand. Eerst lag die dood op de grond maar toen was hij opeens weg.

  3. Persoonlijk snap ik ook niet dat ze niet proberen meer oudgedienden terug te laten komen,winston post heeft eerder ookal aangegeven,best terug te willen keren,*benjamin) is dood dan maar ze kunne vast wel een goed verhaal verzinne rond hem dat het ze tweeling broer was ofzoiets genoeg dingen,maar het lijkt wel of ze niet luisteren gtst,koertjan de bruijn heeft het ookal is aan gegeven,neem contact en bel hem zou ik zeggen,het word zo jong allemaal in gtst beetje die oude garde terug is beter,net als rik die is er weer geef hem een goeie verhaallijn ofz,ooit uit singapore uit de gevangenis gekomen onder een andere naam,laat hem op vakantie ofz gaan en dat ze er dan achter komen ofz genoeg dingen k weetniet maar het word flink saai zo

  4. Ik hoop dat Rikki ook weggaat. Eigenlijk had zij moeten sterven ipv Maxime. Zij heeft er ook een puinhoop van gemaakt. En laat Bram bij Sjoerd en Aysen. En dat Rover weggaat zit ik niet mee. Sam mag meteen met hem terug naar Canada. Maar dat zit er voorlopig niet in.

  5. Geef Rover (en evt. andere karakters) alsjeblieft een recast. Als je zo kort het personage gespeeld hebt, dan bén je het karakter echt nog niet. Al die nietszeggende nieuwe karakters trekken GTST echt de afgrond in…

  6. Pff wat een leegloop

   Eerlijk is eerlijk het vertrek van Buddy vind ik geen verassing. Die jongen doet zoveel projecten naast de serie, er is bijna niemand die dat in zijn/haar eerste twee jaar GTST heeft geflikt. Buddy zie ik dus niet zo snel uit de showbizz verdwijnen. Hij komt er wel!

   Dat maakt het voor GTST fans overigens niet minder erg. Het is de zoveelste van de laatste jaren geintroduceerde castleden die er binnen 2/3 jaar uitgaat. Het komt op mij over alsof de huidige generatie acteurs/actrices de serie alleen maar gebruikt als opstapje naar een verdere carriere op tv. Wat in heel veel gevallen vaak ook alsnog mislukt. Van de meeste mensen die er maar korte tijd in hebben gezeten hoor je niet veel meer vind ik. Oscar Aerts, Beau Schneider, Toprak Yalciner, Louis Talpe, Miro Kloosterman, Gabi Blazer, Barbara Sloesen, Jord Knotter en nu dus Buddy Vedder zijn er wat mij betreft te snel uitgegaan. Tuurlijk hebben ze allemaal wel op dit moment andere rollen te spelen maar ze moeten zich in de toekomst nog maar wel bewijzen (Barbara Sloesen, Buddy Vedder slagen daar denk ik wel in). Ze realiseren zich vaak later pas (en dus vaak te laat) dat het leven na GTST echt hard werken is. Ze komen van zo’n groot podium met enorme kijkersaantallen en dat bereiken de meeste films/series niet. En wanneer ze zich dat beseffen willen ze weer terug en dat gaat niet altijd zo maar lukken.

   Als je kijkt naar mensen van de laatste 10/15 jaar die echt groot zijn geworden na hun GTST-exit betreft dat wel vaak acteurs/actrices die er veel langer in speelden dan 2/3 jaar. Bijvoorbeeld: Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen. Beide succesvol op tv/film gebied

   Nou wil dat niet zeggen dat er voor iedereen zo’n carriere weggelegd is maar mijn punt is gewoon dat teveel acteurs te snel vertrekken!

   Overigens veel succes met je verdere carriere Buddy 😉 mocht je dit lezen (kleine kans) ik hoop dat je straks aan kan sluiten in het rijtje succesvolle oud gtst-sterren als Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Angela Schijf, Reinout Oerlemans, Isa Hoes, Johnny de Mol, Lieke van Lexmond, Mark van Eeuwen, Victoria Koblenko, Pip Pellens, Jan Kooijman enzo kan ik nog wel ff doorgaan

  7. Geef Ludo weer een aantal “maffia” achtige vrienden / vijanden. Probeer vaste personages weer uitdagende rollen te geven waardoor de nieuwe mee kunnen groeien hierin

   • Kan mogelijk niet, Story stond dat Ludo of Janine ontslagen zou worden, ze deden er vaag over, maar ze hadden in ieder geval weer over hun gezamenlijk vertrek, maar nu in eens stond er ook dat al een van de 2 eruit geschreven zou worden, dat hebben ze nooit zo gemeld. GTST zou achterlijk zijn om Ludo en Janine eruit te schrijven, kan je beter Linda, Laura en Rikki eruit schrijven en o.a. Stefano voor terug halen

    • Ludo en Janine gaan er echt nog niet uit. Story schrijft meestal onzin en ook al die andere randzaken over hun kloppen nauwelijks tot niet

  8. Jammer! Echt jammer dat alle leuke acteurs weggaan: Barbara, Jord enz. Dan maar hoop houden dat er binnen bepaalde tijd een ‘leuk’ personage terugkomt 🙂

  9. ja die zagen we natuurlijk van verre af aan komen. buddy is één van de beste van de serie en heeft ook wel wat projecten al er naast gehad, dus logisch dat hij een volgende stap wilt zetten.
   Blijf er wel bij dat GTST nu echt even goed op moet gaan letten, want we hebben inderdaad met een leegloop te maken, en de manier om dat op te lossen is niet door 5 nieuwe personages er in te proppen waar niemand iets om geeft. Besteedt dan even wat meer tijd en aandacht aan wat je wel al hebt.

   • Dat ben ik volledig met je eens Dominique!

    Ik ben wel van mening dat zowel Q als Loes voor tijdelijk zijn. En stiekem hoop ik dat ook een beetje.
    Ik zie het nog wel gebeuren dat Rover Dekker gerecast wordt.

    Wat jammer is dat veel jonge acteurs er al met twee mee stoppen. Oscar Aerts, Toprak Yalciner, Barbara Sloesen, Jord Knotter en nu Buddy Vedder.
    Ze verlaten een vaste plek voor een onzekere carrière in de showbizz. Van een aantal namen hoor je vrijwel niks meer.

    Fajah Lourens gaf een tijdje geleden ook aan het niet slim te hebben gevonden toen ze na twee jaar stopte als Yasmin.