Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Lucas en Felix overleven brand Boks

  34

  Een liefdeskoppel zal deze week ontsnappen aan de vlammenzee in Boks. Dat blijkt uit aanwijzingen van de GTST Meerdijk App. De GTST Meerdijk App gaf deze week een aantal hints waaruit opgemaakt kan worden dat een koppel de brand zal overleven.

  De extra aanwijzingen die kunnen worden opgevraagd door het telefoonnummer te bellen, geven uitsluitsel over welk koppel de brand in Boks zal overleven. De extra aanwijzing luidt:

  “1+1=2. Het was liefde op het eerste gezicht. Wie trotseren samen de vlammenzee in Boks?”

  Deze aanwijzingen kunnen alleen slaan op de tortelduifjes Lucas en Felix. Alleen bij dit koppel was er sprake van liefde op het eerste gezicht. Lucas en Felix zullen dus samen de vlammenzee in Boks trotseren.

  Delen

  34 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Maar ik zit vast in de danszaal. Ik zit namelijk bij die poster puzzel, en kom maar niet verder. Hoe kan ik hem overslaan net als met die balken voor de deur destijds

  2. Wat apart is dat Janine nog grijs is in het rijtje ze moet toch gekleurd zijn. Of zou ze nog naar binnen gaan voor Maxime ??!

  3. Dat Lucas en Felix dit gingen overleven was al bekend. In de laatste aflevering zie je Nina kijken wie er uit Boks komt rennen. En op een gegeven moment zag je 2 mannen eruit komen rennen met handdoeken om hun nek. Dat waren Lucas en Felix. In de laatste scène voordat je ze zag rennen, zag je dat ze handdoeken om hun nek deden en naar buiten gingen

  4. Ik denk dat Rikki eruit gaat. Aysen is gered door Sjoerd, Jeff kent Bill niet en als er iets met Maxime was had Jeff denk ik emotioneler gereageerd.

  5. Overduidelijke Aanwijzingen:
   0. De persoon wie je deze week bent komt van boven, dus kan alleen maxime, bill, lucas, felix zijn. De rest is nog beneden of moet vanbeneden komen.
   1. Getal 2 wat zegt dit? Ze zijn met zn tween in boks?
   2. Welke meerdijkers wonen er nu in toko? Alleen Lucas en Felix
   3. Wie komt er uit een gebroken gezin: lucas, felix ook dacht ik vanwege acceptatie homo zijn.
   4. Naam heeft 5 letters: kan alleen lucas Felix zijn. De rest komt niet van boven of heeft meer letters.
   5. Creatief , verliefd en modebewust, op wie slaat dit? Lucas, Felix

   Kortom deze week komen lucas en felix vrij, das wel duidelijk.

   Volgende week dan haalt Anton rikkie uit t vuur en blijkt dat sjoerd aysen heeft gered. En de laatse week voordat op videoland weer nieuwe afleveringen te zien zijn dan wordt bekend wat er gebeurd is met maxime en bill. Ik denk dat bill dood gaat en maxime totaal ontredderd is en Rick belt met jeff om te vragen of hij voor maxime wil komen om haar te steunen bij de begravenis. Ook kimberly belt haar vader om te vertellen wat er is gebeurd. Ze kan wel even wat steun van hem gebruiken, en mschn ook voor maxime omdat ze nu 3 liefdes is verloren op een tragische wijze.
   Wat brengt ons naar de hint eerder is de app: “wie verloor er MEER dan twee liefdes”: Maxime…..
   Wellicht heeft maxime nog een zware brandwond opgelopen en kan Ludo haar helpen met een stukje orgaan ter transplantatie (grapje).

   Mooi drama he!
   Ik persoonlijk zou t niet erg vinden als bill eruit gaat want vind hem als personage weinig aan.
   Mr er kunnen nog wel een paar mensen zwaar gewond zijn en het zal nog wel een tijdje spannend kunnen worden wie er overleefd.
   Ook anton gaat ontdekken dat hij nog een dochter Tiffy heeft uit nieuwe tijden. En rikkie gaat uiteindelijk ontdekken dat sjoerd eerst aysen heeft gered. Genoeg stof voor een nieuwe ronde Gtst!
   Ben alleen nog benieuwd naar wat Jack en Wiet aan t doen zijn en wanneer/of die terug komen.
   Anna komt natuurklijk ook weer in beeld met baby van Job wat job niet weet.
   Yes folks genoeg vr t nieuwe seizoen,
   Ben benieuwd of mijn voorspellingen/denkrichting kloppen! ;-))

  6. Nee Bill en Maxime waren GEEN liefde op t eerste gezicht! Eerst juist vijandelijk toen Maxime nog zogenaamd voor Martine werkte. Toen Janine zijn laptop ging bespioneren in opdracht van Maxime zodat Ludo geen zaken met hem kon doen. En later was Maxime nog er niet over uit nadat Bill met Martine zaken had gedaan na de Oesterbar [ Sanders Inc. overkopen]. Daarna pas bloeide de liefde over en weer.

  7. als rikki en aysen wel allebei leeft denk ik laura niet overleeft jef heeft telefoon gepakt iemand heeft hem gebeld zou zomaar kunnen dat zij niet overleeft

  8. Dat is nou juist het verkeerde liefdeskoppel.

   Die Felix is inhoudelijk niks en Lucas krijgt al jaren alleen maar onzinnige verhaallijnen.

   Ik zie liever Bill en Maxime ook al heb ik Maxime jaren lang gehaat vanwege wat ze Nick geflikt heeft.

  9. maar bij bill en maxime was het ook liefde op het eerste gezicht. dus waarom zouden hun het niet overleven? ik gok alsnog op Rikki of Aysen.

  10. Bill gaat dood..

   Kimberly belt Marcus dat Maxime voor haar leven vecht in het ziekenhuis. Laura belt Jef dat Maxime ernstig is verbrand en dat Bill is omgekomen.
   Rover is tot slot kapot van verdriet want hij heeft het nooit bij kunnen leggen met zijn vader.

   Nieuwe verhaallijn:
   -Waarom hielp Sjoerd eerst Aysen en niet Rikki.
   -Maxime moet omgaan met haar verminkingen.

   En anders, maar een iets heftiger einde: Maxime en Bill gaan beide dood.

   • Waarom zal jef naar de begrafenis van bill komen? Hij kent bill niet ik denk eerder dat hij voor maxime der begravenis zal komen ze waren beste vrienden

   • Ik denk eerder dat Bill verminkt raakt. Aan zn gezicht. Maxime wilde een portret van zijn hoofd schilderen vlak voor de brand. Ik denk dat hij haar red, maar zelf kritiek in het ziekenhuis terecht komt. Dit geeft voor Rover meer te spelen en ontwikkelen ipv enkel rauw en spijt. Als Maxime Bill uiteindelijk verwaarloosd door ongemak voor zijn verminking en blijft liegen over vreemd gaan, kan hij altijd zich altijd nogvan het leven beroven en is Maxime met haar slechte karma volgend jaar aan de beurt

  11. Wie dood gaat is Maxime.

   1 jef wordt gebeld door Laura
   2 kimberly belt Marcus op waarom zou ze Marcus vertellen dat Rikki dood is? Marcus kent Rikki niet

   • Waarom Kimberly Marcus zou bellen? Het is haar vader.. Ook al kent Marcus degene die dood gaat misschien niet, je wilt dat als dochter zijnde toch delen met je vader.. zeker als je zelf bij de brand aanwezig was.. nee ik zie er niks achter..

    Ik denk nog steeds dat Bill het niet gaat overleven