Verhaallijnen Loes de Haan centraal tijdens zomercliff 2018

Nog een klein maandje en dan is het eindelijk zover: de jaarlijkse zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit jaar komt GTST met de duurste cliffhanger ooit. Nog nooit eerder werd er zo veel geld gestopt in de seizoensfinale.

Aan een interview met Televizier.nl laat actrice Dilan Yurdakul weten dat de intriges rond Loes de Haan dit jaar centraal staan tijdens de cliffhanger. Yurdakuls personage Aysen zit al weken achter de moordenaar van Maes aan, maar voor de zomervakantie begint komt de waarheid boven water: “Het zal verrassend uitpakken! Daarnaast komt Aysen erachter dat Loes de moordenaar van Jan Maes is. Loes is bij meerdere verhaallijnen betrokken en maakt steeds meer slachtoffers. Dat komt tot een hoogtepunt in deze zomercliffhanger. Beaudil speelt haar rol hoe dan ook fantastisch, zeker als je ziet wat voor een extreme, maar toch natuurlijke ontwikkeling het personage in een korte tijd heeft doorgemaakt.”

Loes maakt op dit moment het leven van Lana Langeveld behoorlijk zuur. Ook Nina Sanders moet het ontgelden en wordt al weken ongemerkt door Loes gedrogeerd.

Total
0
Shares
19 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Loes draait volledig door en wil Lana vermoorden!

Volgend artikel

GTSTCourant Awards keren terug!

Heb je dit al gelezen?