Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Lone van Roosendaal keert terug in GTST

  14

  Billy de Palma keert terug naar Meerdijk! De soapbitch verruilde het fictieve soapdorp vorig seizoen voor Costa Rica, maar heeft haar koffer alweer gepakt om in Meerdijk de boel flink op stelten te zetten.

  La Palma gaat samen met Richard van Nooten de samenwerking aan om de familie Sanders het leven zuur te maken. Dat blijkt uit de promo van het nieuwe seizoen die RTL donderdag heeft vrijgegeven. Of speelt zij misschien een dubbelspel?

  Verder is te zien dat Nina het slachtoffer lijkt te worden van Richards wraakactie: zij ligt bloedend op de grond en is haar leven niet zeker… Bekijk snel de beelden!

  Het nieuwe seizoen van GTST is vanaf 31 augustus te zien op Videoland en bij RTL 4.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zie ik nu in het clipje dat Valentijn , Ludo van de boot afgooit ? zou wel meteen de afscheidsscene op het strand verklaren en de baard van Ludo als hij na weken weer levend en wel opduikt.

  2. Bij Boulevard zeggen ze dat Billy na het beteren van haar leven Ludo gaat helpen om Richard te verslaan.
   Lijkt me geweldig Ludo en Billy samen ten strijde tegen Richard en ook leuker voor haar dochter.
   We gaan het afwachten, ben in ieder geval heeel heel heel blij dat Billy terug is, dat geeft eindelijk weer flink vuurwerk

     • Ik had ook ergens gelezen dat Billy samen gaat spannen met Ludo om Richard een kopje kleiner te maken, nou we gaan het wel zien en hopelijk gaat het lang duren want ik vind Billy een zalige aanvulling van de soap

      • @riezz, klopt. Maar dat staat toch ook geschreven in het artikel. Het kan aan mij liggen, dat ik iets anders lees. Maar goed we zullen het zien.

       @rene, je kunt ook niet meer zeggen, dan nu bekend is. om de doodeenvoudige reden dat nog niet meer bekend is.
       Glazen bol hebben we allemaal niet.

      • er stond in een artikel (dus niet dit hier boven) dat ze haar leven had gebeterd en nu zelfs Ludo gaat helpen om Richard te pakken te nemen, maar ik weet niet meer welk artikel dus ik denk dat Rene het over datzelfde artikel heeft.
       Vind het trouwens wel logisch als ze Ludo zou helpen mede omdat ze graag een band met haar dochter wilde en de criminele wereld vaarwel heeft gezegd .
       Maar we gaan het wel zien, van mij mag ze het eerste jaar wel blijven want ik vind het een zalige aanvulling van GTST deze actrice .

      • @reizz om 07.38u, ik heb dat bewuste artikel gevonden. Kan link of naam site hier niet vermelden want dan wordt mijn reactie niet geplaatst of verwijderd.
       Voor nu weet ik, dat ik…….! ? voldoende. ?

  3. Ludo gaat ze kapot maken ook al zijn ze met 2 man en meer. Doodvonnis is getekend nu er iets met Nina lijkt te gebeuren.

   Ludo is dan op zijn gevaarlijkst en vooral als hij nergens rekening mee hoeft te houden. Janine zal dan ook wel meewerken als Nina slachtoffer wordt.