Lucas bekent aan Janine: “Ik heb hiv”

Nog voor de kerst keert Lucas Sanders terug naar Meerdijk. Vorig jaar verliet Lucas Meerdijk om samen met zijn vriend Pelle te genieten van een nieuw leven in Hawaï. Daar kwam Lucas tot de schokkende ontdekking dat hij besmet is met het hiv-virus. Halsoverkop vertrok Lucas naar een studentenhuis in Utrecht. In Utrecht deed hij zich voor als Lucas Rindertsma, loog over zijn leven in Meerdijk, viel plotseling op vrouwen en zei dat hij zijn liefde Pelle per ongeluk had vermoord.

Dit laatste bleek niet zo te zijn. De huisgenoten van Lucas waren klaar met zijn leugens. Ze besloten Pelle uit te nodigen om Lucas te confronteren. Uiteindelijk heeft Lucas toegegeven besmet te zijn met het hiv-virus en daarom gevlucht te zijn naar Utrecht.

Uit angst heeft Lucas zijn familie in Meerdijk nog niet op de hoogte gebracht. Binnenkort is in Nieuwe Tijden te zien dat zijn moeder, Janine, een bezoek brengt aan het Utrechtse studentenhuis. Daar vertelt Lucas haar, na maanden te hebben gelogen, dat hij besmet is met het hiv-virus.

Total
0
Shares
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 21 november 2016

Volgend artikel

Spoilers 5 t/m 9 december

Heb je dit al gelezen?