Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Ludo draait compleet door

  7

  Het is geen geheim dat het niet al te best gaat met Ludo Sanders. Sinds zijn verblijf op het booreiland is hij volledig de connectie met zichzelf en de andere Meerdijkers verloren. Hij vervreemdt zich steeds meer van de mensen die van hem houden.

  Zijn vrouw Janine doet er alles aan om de ‘oude’ Ludo weer terug te krijgen, maar het lijkt erop dat de zakenman zijn problemen niet onder ogen wil komen. Na de zoveelste ruzie met Janine stapt Ludo zijn auto in en gaat een stuk rijden. Tijdens de autorit gaat het helemaal mis… Ludo denkt terug aan de woordenwisseling die hij had met Janine, sluit zijn ogen en trapt vol op het gaspedaal!

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. The New badguy op

   Het leek er even op dat Ludo’s mentale welzijn, of gebrek daaraan, hem richting een hernieuwde zware badguy rol zou sturen. Een duistere donkere keiharde Ludo zonder mededogen die zijn vijanden gruwelijk hard aanpakt. Daar leek het even op. Vind het zonde dat het verhaal nu toch weer een andere kant op gaat.

   • Komt denk ik wel weer terug.
    Ik hoop eigenlijk dat Janine de meest bloeddorstige badgirl wordt de komende tijd en Billy en Richard helemaal afslacht.
    Ik vind Janine altijd sterk als ze over de zeik gaat .

   • Ik hoop dat je gelijk hebt/krijgt. Want zo kan het niet verder met Ludo.
    Hij moet weer de oude Ludo/badgay worden. Samen met Janine tegen Richard en Billy.