donker

Ludo en Billy gaan scheiden

GTSTCourant - Ludo Sanders

Het huwelijk tussen Ludo Sanders en Billy de Palma behoort binnenkort tot het verleden. In opdracht van Rob Bekkers werden Ludo en Billy door Carmen (Mia Janssen) gedwongen om met elkaar te trouwen. Nu Carmen in een gesloten inrichting zit en Rob is overleden, houdt niets Ludo en Billy nog tegen om hun huwelijk zo snel mogelijk te ontbinden.

Intussen denkt Ludo dat Billy verantwoordelijk is voor de dood van Rob. Het feit dat hij dit ook bij de politie heeft gemeld, zet kwaad bloed bij Billy. Ontstaat er opnieuw een strijd tussen de twee? En komen Ludo en Janine door de scheiding weer bij elkaar?


Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties
  1. Janine en Ludo komen toch altijd wel weer bij elkaar, let maar op. Is inmiddels al ruim 20 jaar een vast patroon: eens in de zoveel jaar flikt Ludo iets of wordt Janine door iemand ingepalmpt waardoor ze tijdelijk uit elkaar gaan. Vervolgens krijgt één van de twee (of beiden) een andere kortstondige relatie die weer op de klippen loopt omdat ze elkaar dan toch weer terug vinden. Vaak ook doordat Janine dan weer door Ludo gered wordt (randstapel, fietsongeluk, Hein Lisseberg)

Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer