Ludo wordt gevonden door Janine

Eindelijk is het moment daar waar GTST-fans al maanden op wachten: Ludo Sanders wordt gevonden! Donderdag 21 januari is het zover.

Het briefje dat Ludo om het pootje van raaf Uccello heeft gewikkeld, wordt door iemand gevonden. Het nieuws bereikt ook Janine, die nauwelijks kan bevatten dat haar liefdespartner misschien nog wel in leven is. Samen met Leon stapt ze een helikopter in om naar het verlaten booreiland te vliegen. Daar ziet ze Ludo levenloos op de grond liggen.

Heeft Janine haar grote liefde op tijd gevonden of komt alle hulp voor Ludo te laat?

Ondertussen heeft Nina – zonder dat ze het weet – het veilinghuis van haar vader verkocht aan… Billy en Richard! Een catastrofale fout nu Ludo is gevonden?

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 reacties
 1. Misschien wordt de erfenis van het veilinghuis op de een of andere manier teruggedraaid, omdat Ludo gewoon blijkt te leven. Dan denken Billy en Richard gewonnen te hebben en wordt het voor hun neus weer ongedaan gemaakt.

 2. Ik kijk al 30 jaar gtst met me zonen en deze aflevering maakte mij blij dat Ludo gevonden is. Ik hoop dat hij nog leeft. Ludo en janine eruit zou daadwerkelijk slechte tijden zijn. Zonder dit stel is gtst niets waard, als zij weg gaan kijkt dit gezin nooit meer. Nu kijk ik om Erik en Caroline. Billy en richard zijn vet gemeen in deze aflevering, koop is rond want nina verkocht het veilinghuis nadat Daan heeft gezegt dat haar vader is gelocaliseerd. Heel spannend! Wachten op 25 januari aflevering.

  1. Volgens mij wist Nina op het moment van ondertekening van het verkoopcontract van het veilinghuis nog niet dat Ludo gelocaliseerd was. Daan zei het tegen Nina toen ze naar beneden kwam en elkaar troffen in de café van Box.

  1. Ja prachtig gespeeld met die baard. Het leek net of hij daar echt maanden had gezeten. Heel mooi opgezet. Heel goed gedaan team GTST!

 3. Geweldig 👍 mijn dag kan niet meer stuk.

  Hopelijk knapt Ludo snel op en dan kom maar op, de “strijd” met / tegen Billy en Richard kan beginnen, ook nu kan ik niet wachten 😁

 4. Top gespeeld. Als, ludo weg gaat uit goede, slechte tijden is, het over en uit vroeger had je Dallas zonder Jr was, het ook niks.

 5. Werd een tijd laten we hopen dat ze hem optijd heeft gevonden en dan ludo dan als hij wakker wordt er achter komt wat nina heeft gedaan en dan vraak gaat nemen op billy en Richard

Vorig artikel
GTSTCourant - Billy de Palma

Spoilers 25 t/m 28 januari

Volgend artikel

Marly verwacht een jongetje

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!