Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Maart: Linda en Luuk in grote problemen

  Een nieuwe maand, een nieuwe trailer! Welke fout hebben Linda en Luuk gemaakt?

  Verder in maart: de spanningen binnen de familie Sanders bereikt een ongekend hoogtepunt, Saskia heeft het zwaar in De Koning en Pim wordt opnieuw verliefd.

  Bekijk de maandtrailer!

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. GTSTFCTwentefan op

   De maandtrailer vind ik wel mooi om te zien wel spannend wat er gaat gebeuren met Stanley ik hoop ook niet dat hij doodgaat van mij mag hij er nog wel langer erin blijven.
   En Stefano wat gaat die toch doen lijkt wel of hij zichzelf wat aan wil doen en of zelfmoord wilt plegen dat hoop ik toch niet. Ik vond Stefano vroeger wel veel leuker rol hebben dan dat hij nu moet spelen maar dat beteken niet dat die eruit moet ik hoop wel dat zijn rol weer leuker wordt.
   En de verhaallijn van Merel en Stefano vind ik eerlijk gezegd niet zo leuk die 2 konden wel vader en dochter zijn als je naar de leeftijd kijkt dat vind ik niks aan.

   En voor de rest vind ik het wel spannend worden

   • Ik weet niet of die verkeerde medicatie nu al of überhaupt aan Stanley gegeven wordt.

    Stanley denkt een kater te hebben, na een avondje doorzakken met Marwan, Stanley heeft behoorlijke hoofdpijn. Loopt van de trap, verliest zijn evenwicht en valt. Luuk vermoedt een herseninfarct.

    Maar ook ik hoop natuurlijk dat Stanley niet doodgaat, zou inderdaad sneu voor Bing zijn.

  2. Ojee , Linda de verkeerde medicatie voorgeschreven en nu Stanley dood? zal toch niet …………………………….
   Het lijkt er op dat Stefano zelfmoord pleegt aan het einde van de trailer, zou mooi zijn dan komt hij in ieder geval nooit meer terug, nu Nina nog onterft, bedrijf van papa’s geld weg, gescheiden en kinderen kwijt en kijken hoe ze zich gaat redden met een normale baan in de supermarkt dat zou pas echt leuk zijn.

  3. Het is erg voor Tim dat hij Syndroom heb maar nou komt er weer iemand in met Syndroom deze maand het wordt er niet beter op het gaat slecht met GTST vooral als ze van die mensen aanneemt waar je niks aan heb nee geef mij maar GTST van vroeger veel spannende toen kwam er nooit kritiek maar nou tegenwoordig wel en trouwens GTST staat nog geen eens boven aan de lijst.

    • Inderdaad KaasKoekje, ik schrik hier ècht van. 😯
     Ongelofelijk, dat men zo denkt over mensen met het syndroom van Down.

    • Ben het helemaal met je eens KaasKoekje !!! Een ontzettende stomme reactie !!!Mensen met Down zijn gewoon net als wij onderdeel van onze maatschappij !!!

   • GTSTFCTwentefan op

    Hoi
    Dit reactie van jou vind ik heel erg om te lezen. Die mensen met beperking zijn ook maar hele normale mensen net als wij en niks minder. Wat nou als je kinderen hebt met beperking ga je dan ook zulke stomme reactie plaatsen?
    Sorry ik heb zelf ook een beperking en ik heb toevallig ook een van mijn vrienden die syndroom van down heeft en die is super aardig dus jou reactie slaat werkelijk nergens op respectloze reactie van jou

    Zegt genoeg over jou als persoon