Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Malena Blanco speelt dubbelspel: is Martine haar opdrachtgever?

  Huishoudster Malena Blanco heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten bij Ludo Sanders. Sterker nog: hij vindt haar meer dan interessant. Ludo en Malena willen elkaar beter leren kennen en besluiten om te gaan daten. Is Malena echter wel oprecht geïnteresseerd in Ludo of speelt zij een dubbelspel?

  Uit de GTST Meerdijk App is vandaag gebleken dat Malena in opdracht van ene ‘M’ Ludo probeert in te palmen. ‘M’ vraagt in diverse SMS’jes aan Malena hoe de ontwikkelingen tussen haar Ludo verlopen. Uit een ingesproken voicemail van ‘M’ door Malena, wordt duidelijk dat Malena ervan overtuigd is dat Ludo binnen afzienbare tijd met hangende pootjes bij haar aanklopt.

  Wie is ‘M’? GTSTCourant heeft drie weken geleden een artikel geschreven over Martine Hafkamp. Zij zou bezig zijn om wraak te nemen op Ludo Sanders. De kans is zeer groot dat Malena in opdracht van Martine werkt. Klik hier voor meer informatie.

  Wat denk jij? Is ‘M’ Martine Hafkamp of iemand anders?

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Heyy ik ben bij de toko bij noud alleen daar moet ik een rebus hebben maar ik kan niet verder want ik snap hem niet zou iemand mij willen helpen

  2. Wie is Martine Hafkamp precies, weet alleen dat ze de moeder van Sjors is ofzo?
   Ik kijk t nog maar een jaartje ofzo….

   • Martine speelt ook een erge slechterik dus zal de sensatie er wel weer inkomen en ze haat Ludo dus ben benieuwd!in het verleden erge dingen gedaan ?