Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Malena Blanco werkt voor Martine Hafkamp

  4

  Vorig week werd in de GTST Meerdijk App duidelijk dat Ludo’s nieuwe vlam Malena Blanco niet helemaal zuiver op de graat is. Ze blijkt een dubbele agenda te hebben. Malena moet in opdracht van ‘M’ ervoor zorgen dat ze Ludo zo snel mogelijk inpalmt. Veel fans weten het zeker: ‘M’ is Martine Hafkamp!

  Vandaag is in de GTST Meerdijk App duidelijk geworden dat ‘M’ ook daadwerkelijk Martine Hafkamp is. Malena heeft telefoontjes gepleegd naar het bedrijf Mount High Everest. Dit bedrijf is in handen van Maddy Everest. Ook zat in de agenda van Malena een visitekaartje van Maddy Everest. Het is al enige tijd bekend dat Maddy Everest Martine Hafkamp is. Het lijkt er dus op dat Martine Malena gebruikt voor haar wraakplan op Ludo Sanders. Wordt vervolgd…

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. En hoelang gaat het duren voordat we dit in de serie gaan zien? Een maand geleden zagen we in app al dat Sjors een verontrustend telefoontje van Wiet kreeg, en dat is pas twee weken geleden uitgezonden.

   Tevens ben ik benieuwd hoe en of we Martine nog terug gaan zien. Een re-casting, of zou Inge Iepenburg echt toch nog wel eens (stiekem) in de rol van Hafkamp terugkruipen, ondanks haar beloftes dat ze dat nooit zou doen? Ik hoop niet dat ze op de achtergrond blijft, want dat zou behoorlijk triest zijn.

   • Idd. Wil absoluut Géén recast. Kom op hey Inge is ook de jongste niet meer. Ba een paar column en boeken schrijven wordt het weer tijd na 11 jaar voor Martine Hafkamp