Maria keert 22 november terug naar Meerdijk met een groot geheim!

Maria de Jong, gespeeld door Joke Bruijs, keert donderdag 23 november weer terug naar Meerdijk. De moeder van Rik de Jong draagt een groot geheim met zich mee dat met haar terugkeer naar Meerdijk dreigt uit te komen.

Maria krijgt de schrik van haar leven als ze oog in oog staat Eduard Stern. Eduard is allesbehalve blij met Maria’s komst en eist dat ze zo snel mogelijk Meerdijk verlaat. Maria krijgt niet veel later een tweede keer de schrik van haar leven als ze Eduards kleinzoon Daan Stern ontmoet. Wat is hier aan de hand?

De geruchtenmachine draait op volle toeren met het gerucht dat Rik en Daan (half)broers van elkaar zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties
  1. Eduard en Maria hebben een affaire gehad waaruit een kind (Daan) is ontstaan. De zoon en schoondochter van Eduard konden geen kinderen krijgen en dus hebben zij de baby geadopteerd.

  2. Maria had een slippertje met Eduard, die de broer van Bert Zonneveld is. Uit het slippertje is Rik gekomen en heeft Bert de zorg als vader op zich genomen.
    Rik is dus de zoon van Maria en Eduard.

  3. Lijkt me sterk.. Want hoe kan daan een kleinzoon zijn van.. en stel, Eduard en Maria hebben een relatie gehad, dan is daan nooit hieruit een kind, want het is tenslotte zijn kleinzoon.

    Eerder lijkt het me dat de vader van Daan dan een broer is van Rik, en Daan dan een geloofwaardig neefje ofzo.

    1. Kijk op Wikipedia naar rik de jong en daar staat de moeder van rik en als je haar naam aan klikt komen de kinderen van haar te staan. Rik Daan en Danny

error: Kopiëren is niet toegestaan!