Marieke eerste slachtoffer Jos Uylenburg

Let op! Dit bericht bevat spoilers uit de vooruitgekeken aflevering van donderdag 10 januari.

Jos is terug in Meerdijk en gaat over lijken om definitief af te rekenen met Rik, Bing en Aysen. Ook Ludo en Janine betrekt hij bij zijn wraakplan. Dit lijkt echter grote gevolgen te hebben voor Marieke de Moor.

Wekenlang heeft Jos Marieke’s situatie misbruikt, waardoor iedereen in Meerdijk haar als hoofdverdachte zag rondom de gebeurtenissen van Janine’s boek ‘Kwaad Bloed’. Marieke wordt opgenomen in een crisisopvang. Al snel wordt Marieke vrijgelaten als blijkt dat zij niet degene kan zijn die het boek naspeelt.

Ludo en Janine ontvangen een SMS met een dreigende boodschap van een onbekende afzender en besluiten direct naar het politiebureau te gaan. Onderweg naar het bureau rijdt een auto met hoge snelheid op de twee in. Marieke verricht een heldendaad door Ludo en Janine op tijd weg te duwen, maar wordt zelf aangereden.

Om te kunnen overleven, moet Marieke’s milt verwijderd worden. Dokter Anton Bouwhuis geeft aan als arts levens te moeten redden, maar als vriend én gezien Marieke’s situatie omtrent haar dementie, kan hij deze operatie ook niet uitvoeren. Betekent dit ongeluk een vervulling van Marieke’s wens om te kunnen sterven?

Total
0
Shares
16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

De Beer is terug!

Volgend artikel

Slot wintercliff: Marieke overlijdt en Rik zit in grote problemen

Heb je dit al gelezen?