Marjolein Keuning verlaat GTST; Maxime komt om in brand

Na negen jaar stopt Marjolein Keuning met haar rol als Maxime Sanders in GTST. Gedurende deze zomer konden fans van GTST via de GTST Meerdijk App ontrafelen wie de brand in Boks niet zou overleven. Vandaag is bekend geworden dat Maxime omkomt in de heftige vlammenzee die woedt in Boks.

Keuning gaat zich richten op andere projecten. Binnenkort is zij te zien in een nieuwe serie op Videoland. Vanaf 2018 is Marjolein te bewonderen in de theaters met de show ‘You’re the top’.

GTSTCourant: Vaarwel, Maxime!
GTSTCourant is sinds begin juli op de hoogte van Marjoleins exit en heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een eerbetoon voor de actrice. De redactie is het archief ingedoken om terug te blikken op memorabele momenten van het personage Maxime Sanders. In de speciale reeks ‘Vaarwel, Maxime!’ zal GTSTCourant tot en met maandag 4 september terugblikken op het rumoerige leven van Maxime Sanders in Meerdijk. Elke dag zal deze link worden aangevuld met nieuwe specials van de reeks ‘Vaarwel, Maxime!’

42 reacties
 1. Maxime,wat mis ik jou,je was zo’n goeie speler,samen zo gelukkig met bil samen,wat heb ik veel tranen gelaten,dat je er uit ging,GR jitske

 2. Zo jammer dat gtst alleen nog maar opgevuld wordt met piep jongen acteurd met 0 talent en vreselijke puber verhalen. Bah bah . Maxime bedankt !!

 3. ECHT JAMMER DIT! konden jullie niet gewoon haar naar Canada sturen ofzo zodat ze ooit nog terug kon komen? De enigste personage waarvoor ik gtst nog keek is nu dood…. bye bye gtst.

 4. egt jammer dat ze er uit gaat maar wanneer komt nick sanders weer terug of d zus van janine

 5. Je kan niet iedere personage naar het buitenland laten gaan en dan weer laten terugkeren. Haar personage was klaar, Marjolein wou iets anders doen dus een prima exit als je het mij vraagt.

 6. Ben verdrietig dat t Maxime is die eruit gaat. Ik hoop dat Marjolein nog heel veel mooie series, films of andere dingen gaat maken. Dank je wel voor de mooie jaren bij gtst als Maxime!

 7. Jaja, en na een jaar weer terug en dan blijkt dat zij niet verbrandt is omdat zij in de badkuip was gesprongen en hierna in paniek is.gaan zwerven.

  1. Als iemand dood gaat, komt deze helemaal niet meer terug. Van martine hafkamp was dit een ander verhaal omdat ze niet alles zeker wisten. In een voorstuk van de gtstapp word ook duidelijk gezegd dat Maxime het niet overleefd en ze later gereanimeerd werd. Je vooroordeel is zeker onjuist, trek niet zo snel conclusies man!

   1. Ludo was ook doodgeschoten en toen opeens weer in leven, Frits was dood en had toen opeens en tweelingbroer waar niemand ooit van gehoord had

 8. Wat super jammer dat Marjolein de serie gaat verlaten (ik vond haar een van de leukste actrices in de serie).
  Ik had gehoop dat andere mensen eruit gingen (die ik persoonlijk wat minder vind in de serie als rol) nu word de serie wel minder leuk doordat Maxime dood is.

  Dan maar in 2018 naar het theater toe of op videoland de serie kijken.

  Ik zal jou rol als als Maxime heel erg gaan missen in Gtst Marjolein.

  Liefs Stephanie van

 9. Echt jammer dit! Zij was echt één van mijn favorieten. En dat ze ook ” dood ” is, dat ze daardoor dus niet meer terug zal keren, is ook wel erg jammer. Zo’n personage hoort gewoon in leven te blijven. Maar snap ook niet wat dit voor extra verhaallijnen moet zorgen. Als Bill was overleden, had je de strijd om zijn bedrijf gehad tussen Ludo & Maxime, had Rover een enorm schuldgevoel gehad. Of als Rikki was overleden, dan had je pas een grote verhaallijn, met Rik, Sjoerd, Job, Aysen en noem maar op….het personage Maxime had een beter einde moet krijgen.

  Hoort Bill nu voortaan tot de vaste cast? Ben benieuwd wat voor verhaallijn hij eigenlijk nu kan krijgen.

 10. Laten we eerlijk zijn zonder Maxime en Martine geen gtst is. Ik denk dat de kijkcijfers echt omlaag gaan

 11. Ik had liever Bill zien vertrekken, maar toen je zag dat Jef naar huis kwam dacht ik het is Maxime zijn beste vriendin. Want voor Bill zou Jef niet gebeld worden. Jammer.

 12. En Ludo gaat de serie ook verlaten, vrijdag 8 september neemt hij een grote beslissing waar o.a. Janine niet mee eens is. Ludo zit vol schuldgevoel en kan dit niet meer aan.

  1. Worden jullie niet moe over de Ludo gaat de serie uit verhalen. Ludo blijft gewoon en gaat waarschijnlijk Marco iets aan willen doen

 13. jammer had zo gehoopt dat Marjolein erin zou blijven maar veel succes met alle andere projecten die je gaat doen ?

 14. Wel jammer hoop dat er andere opstaan die net zo goed zijn. En zo een goede rol gaan vertolken. We gaan je missen binnen gtst.

 15. Heb altijd genoten van je rol die je speelde,wens je succes met je verdere loopbaan

 16. Ik hoopte dat het bil zou zijn weer een goeie weg en rikki mag wel blijven ,, want dat had ik wel verwacht dat het rikki niet kon zijn ze heeft daar 2 Kids van sjoerd en thijs dus die kon het niet zijn ,, jammer dat maxime er uit gaat echt

 17. Nee niet Maxime zij was de beste, had haar een betere exit gegeven dan dit . Zodat ze ooit terug kon komen

 18. Heel erg jammer, zij was echt mijn favoriete karakter! Maar ik was er al bang voor, Marjolein had een tijdje terug al gezegd dat ze zich meer wilde gaan richten op televisie en theater. Jammer dat ze zo’n belangrijk karakter laten overlijden ipv vertrekken naar het buitenland ofzo… Betekent dit weer een tijdelijke terugkeer van Vincent en Marcus?

 19. De beste actrice van GTST verlaat de serie. En dan ook gelijk dood. Marjolein zal nooit meer een comeback maken als Maxime… bedankt voor die 9 fantastische jaren. Wat mij betreft een van de beste karakters van de laatste jaren.

   1. Daar gaan de kijkers. Dat hebben ze in seizoen 15 ook met Benjamin gedaan. De kijkcijfers daalden toen behoorlijk

 20. Zo jammer had gehoopt dat bill dood zou zijn kwa verhaal lijnen kon je dan alle kanten op wel raar dat Jeff zo rustig reageerde

Reageren is niet mogelijk