Marjolein Keuning: “Vertrek GTST was zeker mijn eigen beslissing”

Na vandaag moet GTST het zonder Marjolein Keuning doen. De actrice heeft besloten om na negen jaar te stoppen met de rol van Maxime Sanders in GTST. “Het was zeker mijn eigen beslissing”, zegt Keuning over haar vertrek in de Telegraaf.

Marjolein wil andere dingen gaan doen. “Ik ben vorig jaar ook vijf maanden uit de serie geweest, op eigen verzoek. Het doen van andere dingen beviel mij goed. Ik heb geproefd aan de vrijheid en dacht: ik hak de knoop door.”

De producent besloot dat Maxime zou overlijden. Achteraf is Marjolein daar wel blij mee: “Het is wel goed nu de navelstreng te hebben doorgeknipt. Zo’n vaste baan als actrice is eigenlijk uniek, en iets waar veel mensen bij gedijen. Ik wil meer avontuurlijk leven en afwisseling hebben. Vorig jaar heb ik naast GTST ook theater gedaan, en als je kinderen hebt is het mega zwaar.”

Niet alleen de kijkers, ook haar collega’s gaan Marjolein missen. “Ze hebben heel lief gereageerd. Marly had tranen in haar ogen en Erik en Caroline vonden het ook ontzettend jammer. We hebben veel gespeeld samen.”

3 reacties
  1. Dat gaat kijkcijfers kosten. Ik kijk alleen nog maar voor fam. Sanders en één van de leukste valt nu weg.

  2. Heel jammer dat je weg gaat uit de serie gtst. Ik wens je heel veel succes met alle dingen die je gaat doen!

Reageren is niet mogelijk