Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Mark de Moor en Marieke Vollaards keren terug in GTST

  19

  GTST heeft zojuist tijdens een persconferentie bekendgemaakt dat twee oud-personages terugkeren naar Meerdijk. Mark de Moor en Marieke Vollaards keren namelijk terug in GTST! Beide personages waren in de begintijden van de serie te zien. Marieke is het zusje van Janine Elschot. In 1995 vertrok zij samen met Mark naar Italië om een nieuw bestaan op te bouwen. De twee zijn inmiddels getrouwd en keren nu terug naar Meerdijk. Ze willen daar een nieuw bestaan opbouwen nadat ze alles zijn kwijtgeraakt.

  De rol van Mark de Moor zal, net als vroeger, gespeeld worden door Tim Immers. Lidewij Mahler neemt de rol van Marieke op zich. Voorheen werd deze rol vertolkt door Nathalie Mourits.

  Vanaf 17 mei bij RTL 4 (10 mei bij Videoland) zijn Mark en Marieke weer te zien in GTST.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. ik denk dat ze blijven er staat ook bij dat ze naar meerdijk komen voor n nieuw begin nadat ze ales kwijt geraakt zijn ik denk dat ze dan in het flatje komen waar janine en ludo nu wonen

  2. Er waren ook al een paar beelden te zien en daarin zag je Mark en Marieke in het huis van Ludo en Janine, Ludo en Janine wonen weer in een vila.

   • zal het te dure huis van Lucas wel zijn of zo waar Ludo en janine gaan wonen.
    Verder vind ik dat de twee nieuwe/oude bekenden met weeeeeeeeeeeeeer een verhaallijn van we hebben geen geld dus komen terug en doen net alsof we geld hebben een herhaling van het Kimberly en haar vader verhaal dus ik vrees dat ik me wederom vreselijk ga ergeren aan deze verhaallijnen hahahah

  3. Marieke is het zusje van Janine. Mark de Moor heeft inderdaad wat met Dian, de dochter van Jef, gehad, maar Marieke is dus echt een ander personage dan Dian.

  4. Laura eruit?? Geen gekke denkwijze.. Mark en Marieke zijn ‘90 personages. Met Rik, Linda, Ludo en Janine vullen ze weer het vertrouwde gevoel aan van de jaren 90.

   Of juist niet en zal Laura blijven, mits Jette vrijwillig opstapt. Kan ook zijn dat ze terug naar het vertrouwde en personages als Loes, Q en Amir eruit schrijven. Dat is ook geen gekke gedachte gezien ze soms wel eens vaker acteurs en personages na 1 seizoen eruit schrijven.. Yoka Verbeek als Tracy Gold, Louis Talpa als Mike Brandt (vrijwillig) en Robin Zijlstra als Milan Verhagen.

   Toegegeven zijn Loes en Q niet zo’n hele toevoeging voor de serie..

   Ik ben benieuwd welk personage(s) het veld gaat ruimen.

   Laura emigreren en Sil en Noud achterlaten lijkt me ook een beetje gek..

  5. Mijn gevoel zegt dat Loes, Q en Amir dit seizoen er uit gaan. Amir zijn rol is eigenlijk wel op nu Farah hem heeft gevonden en hij toch voor haar kiest i.p.v. Sjors. Ze zullen samen vertrekken.

   Loes zal opdraaien voor de moord op Jan Meas en gaat de bak in.
   Q is een zinloos personage en een waardeloze acteur..

   Schrijvers luisteren gerust wel naar fans zo zijn bijv. Jeffrey Hamilton en Robin Zijlstra de serie uitgeschreven vanwege hun acteer prestaties.

   Personages mogen dan wel tot de vaste cast behoren, maar ook dan kan het voor 1 seizoen zijn. Yoka Verbeek vloog er na 1 seizoen uit als het nichtje van Sjors Langeveld. Dat zal denk met Loes ook zo zijn. Bing krijgt ze niet, uitgekotst door Nina en biecht onder druk van Aysen de moord op Jan Meas op.

   Maar wel leuk! Rik weer een oude vriend terug en Janine haar zusje.

  6. Ik ben benieuwd hebben ze het Zoe is het nichtje van Janine verhaal dan gedropt waar eerst naar werd gehint ? Zoe lijkt me te oud omde dochter van deze twee te zijn. Eerder was het ook de bedoeling in Nieuwe Tijden dat Jan-Jaap een connnectie had met rutger nu hebben ze dat ook veranderd in Anne Fleur en is Jan Jaap nergens te bekennen is dit de twee retcon in korte tijd voor nieuwe/goede tijden?

   • Zoë het nichtje van Janine? Dat kan ik me helemaal niet meer herinneren. Wat voor hints gaven ze daarvoor? 🙂

    • Bij Harare introductie ging het om en groot geheim en ze wou telkens bij Nina in de buurt zijn (waarom dat nou was weten we nog steeds niet) fans hadden dat aan Marieke gelinkt.

   • Zou wel kunnen, Zoë is van Nina der leeftijd jonger volgens mij zelfs en Janine was nog niet zwanger toen Marieke en Mark de serie verlieten.

  7. Oh wat leuk, Marieke en Mark vond ik leuke personages. Zou best eens kunnen dat Laura vertrekt samen met Stanley

  8. Lijkt me een hele goede stap! Wat oudere personages, waardoor het geen Spangas 2.0 wordt… Ik hoopte al langer op een terugkeer van Marieke, dat kind spoorde echt niet en dat maakte het leuk om naar te kijken 😛 Helaas een andere actrice. En het brengt natuurlijk ook weer wat leven in de brouwerij voor de familie Sanders, die een beetje inkakten sinds de dood van Maxime.

   Op dit moment zijn er 19 hoofdrolspelers en er is plaats voor 20. Ik denk dat Laura samen met Stanley vertrekt om op een cruiseboot te gaan zingen en Mark & Marieke de vaste cast komen versterken, Wat denken jullie?