Martine Hafkamp deel 3: alle verhoudingen staan op scherp

De onverwachte terugkeer van Martine Hafkamp naar Meerdijk heeft alle verhoudingen op scherp gezet. Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

Maxime en Ludo
Maxime heeft meegewerkt aan het wraakplan van Martine, maar heeft elke stap ondermijnd. Ze legt Ludo uit dat meewerken de enige manier was om hem te helpen. Ludo vindt het onbegrijpelijk dat Maxime nu pas transparant is over haar rol. Maxime had echter geen andere keus: Martine hield haar constant in de gaten. Volgens Maxime is het van belang om sterk te staan als familie. Het is daarbij noodzakelijk om met Nina en Bing op één lijn te komen. Bing ziet dat echter niet zitten, omdat hij zich gebruikt voelt door Maxime.

Martine, Sjors, Linda en Bill
Martine is woest dat Maxime haar wraakplan heeft ondermijnd. Ze is vastberaden om samen met Sjors het wraakplan op Ludo voort te zetten. Ook Maxime is nog niet van haar af. Martine wil het huis van Ludo zo snel mogelijk doorverkopen aan Bill en Linda. Er is echter één voorwaarde: er moet een clausule in het koopcontract komen dat het huis nooit wordt doorverkocht aan een Sanders. Linda ziet het nog niet zitten om met Bill samen te gaan wonen.

Sjors en Bing
Na lange tijd zien Sjors en Bing elkaar. Sjors ontkent, maar Bing weet het zeker: ze heeft Martine geholpen. Bing voelt zich belazerd en wil nooit meer iets met Sjors te maken hebben.

Ludo en Janine
Ludo en Janine wonen tijdelijk in De Rozenboom. Via Leon krijgt Ludo te horen dat Martine is vrijgesproken voor de moord op Carel Kortenaer. Janine voelt dat Ludo iets voor haar verzwijgt. Ze eist dat Ludo haar vertelt wat hij Martine in het verleden heeft aangedaan. Ludo krijgt één kans van Janine om de waarheid te vertellen, anders raakt hij haar ook kwijt.

[spoiler title=”Klik hier voor de eerdere delen van de Martine Hafkamp-reeks”] [/spoiler]
Total
0
Shares
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 27 februari 2017

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 1 maart 2017

Heb je dit al gelezen?