Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Martine Hafkamp plant drie moordaanslagen op Malena

  Het ziet er niet al te best uit voor Malena Blanco in Goede Tijden, Slechte Tijden. Opdrachtgever Martine Hafkamp wil Malena uit de weg ruimen. Malena is hevig verliefd geworden op Marcus en wil daarom niet langer voor Martine werken. De plannen van Martine om Ludo kapot te maken, treffen namelijk ook Marcus.

  Afgelopen donderdag was te zien dat Malena door een onbekend persoon met opzet werd aangereden. Ze overleeft deze aanslag, maar ligt wel met een gescheurde milt in het ziekenhuis. Voor Martine is dit niet genoeg: Malena moet dood. Een door Martine ingehuurde verpleegster probeert Malena volgende week te vermoorden door een kussen op haar gezicht te drukken. Deze actie mislukt als Marcus en Kimberly de ziekenhuiskamer betreden.

  Een derde actie om Malena van het leven te beroven wordt door diezelfde verpleegster uitgevoerd. Malena’s infuus wordt bewerkt met een giftige vloeistof. Voor de ogen van Marcus en Kimberly krijgt Malena een hartstilstand. Ternauwernood overleeft ze deze aanslag.

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Waarom moet je nu ineens Silverline instaleren? Wat een onzin mijn pc lukt t niet mee en nu kan ik opeens niet meer terug kijken, stomme actie!!!!