Martine Hafkamp plant drie moordaanslagen op Malena

Inge Ipenburg - Martine Hafkamp

Het ziet er niet al te best uit voor Malena Blanco in Goede Tijden, Slechte Tijden. Opdrachtgever Martine Hafkamp wil Malena uit de weg ruimen. Malena is hevig verliefd geworden op Marcus en wil daarom niet langer voor Martine werken. De plannen van Martine om Ludo kapot te maken, treffen namelijk ook Marcus.

Afgelopen donderdag was te zien dat Malena door een onbekend persoon met opzet werd aangereden. Ze overleeft deze aanslag, maar ligt wel met een gescheurde milt in het ziekenhuis. Voor Martine is dit niet genoeg: Malena moet dood. Een door Martine ingehuurde verpleegster probeert Malena volgende week te vermoorden door een kussen op haar gezicht te drukken. Deze actie mislukt als Marcus en Kimberly de ziekenhuiskamer betreden.

Een derde actie om Malena van het leven te beroven wordt door diezelfde verpleegster uitgevoerd. Malena’s infuus wordt bewerkt met een giftige vloeistof. Voor de ogen van Marcus en Kimberly krijgt Malena een hartstilstand. Ternauwernood overleeft ze deze aanslag.

Total
0
Shares
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Inge Ipenburg: ‘Ik kan het nog 100 jaar niet doen en nog word ik gezien als Martine Hafkamp’

Volgend artikel

Miryanna van Reeden was in race voor rol Maxime Sanders

Heb je dit al gelezen?