Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Martine Hafkamp plant moordaanslag: Bing wordt neergeschoten

  28

  Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

  Het belooft er vrijdag 31 maart heftig aan toe te gaan in Goede Tijden, Slechte Tijden. Martine Hafkamp broedt op een nieuw wraakplan om Ludo Sanders te ruïneren. Bing Mauricius wordt het eerste slachtoffer van Martines nieuwe wraakplan.

  Bing heeft zich bij Martine aangesloten om, samen met haar, wraak te nemen op Ludo. Bing voelt zich nog steeds gebruikt door Ludo en zint op wraak. Voor de buitenwereld doet Bing alsof hij Ludo alles heeft vergeven en wil zelfs opnieuw met hem samenwerken. Ludo is achterdochtig en besluit om Bing te testen. Daartoe doet hij Bing het voorstel om hun bedrijven samen te voegen. Notarieel moet voor deze fusie het een en ander vastgelegd worden bij de notaris. Ludo geeft Bing volmacht om bij de notaris de contracten te tekenen. Daarmee test Ludo of Bing echt te vertrouwen is en de contracten niet heeft aangepast. Bing stelt Martine op de hoogte, waartoe Martine de contracten laat wijzigen. Bing weet echter niet dat Martine een heel ander doel heeft dan hij.

  Eenmaal bij de notaris confronteert Ludo Bing met het feit dat de contracten zijn aangepast en hij daarmee dus niet te vertrouwen is. Ook vermoedt Ludo dat Bing voor Martine Hafkamp werkt. Ludo verscheurt de contracten, maar de notaris heeft één contract in zijn tas verstopt…

  Op weg naar huis wordt Bing, voor het oog van Nina, neergeschoten. Martine heeft de opdracht gegeven voor deze moordaanslag. Hafkamp heeft het plan bedacht om ervoor te zorgen dat het voor de buitenwereld lijkt alsof Ludo verantwoordelijk is voor de moordaanslag op Bing. Ludo zou immers genoeg redenen hebben om Bing iets aan te doen door alles wat hij hem heeft geflikt.

  Martine heeft Bing als handig object voor haar wraakplan gebruikt. Het is nog maar de vraag of Bing het overleeft. Ook voor Ludo breken opnieuw onzekere tijden aan. The bitch is back!

  Delen

  28 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ludo Sanders is niet de dader maar Martine half kamp is de dader van Bing zij heeft plan op wraak Martine half kamp heeft Nina ontvoert

  2. Waar is de tas van Bing? Daar zit een getekend contract in. De notaris heeft een exemplaar getekend en in de tas gedaan.

  3. Ik weet zeker dat ludo die moordaanslag niet heeft gedaan
   Ludo kennende zou hij dat wel op een betere manier doen dan zo midden op straat

   • Ludo is geen moordenaar. Hij heeft tot nu toe nog. iemand vermoordt.
    Bowien Galema is zelf van de rots afgegleden. Ludo is eigenlijk geen slechte man. Ludo is gewoon een harde zakenman die het goed wil hebben voor zichzelf of voor zijn familie. En ook opkomt voor zichzelf en familie.
    Martine die gaat pas overlijken. Ik mag hopen dat die gestoorde bitch dit keer levenslang krijgt.
    En trouwens sinds dat
    Ludo er zit draait heel die serie om hem of zijn familie. Want zijn famlie wordt als maar groter en groter.

  4. Ik weet wie gedaan heeft Martine half kamp dat weet ik gewoon want ze heeft Nina ook ontvoerd heeft dat was vriesluk

    • En zo te lezen ook geen trouwe fans aangezien bijna niemand de namen van de personages normaal kan schrijven whahah…martine HALF ? kamp uh bing louislouis ? ausen in plaats van Aysen ? whahaha sufkutten hier zeg.

  5. Als niemand de waarheid achterhaald dan word ludo veroordeeld voor poging tot moord. Maar de aanklacht is niet in orde, het opdracht voor moord, ludo is de opdrachtgever en niet de uitvoerder. Maar dan verlaat Ludo definitief de serie. Alleen is het niet te hopen dat ze helemaal tot de zomerclif gaan rekken. De waardeloze schrijvers moet ook rekening houden met de grote aantal ludo fans. Ik vind het niet meer leuk zo.

   • Ludo gtst verlaten?
    Man, laat me niet lachen. Hij is de mascotte van de serie hoor. Denk eerder dat martine eruit gaat dan Ludo hoor.

  6. Nou enig hoor dat je het nu al verklapt… alles draait tegenwoordig om de familie Sanders/Hafkamp de rest doet er niet toe, kunnen ze beter de naam veranderen: Familie Sanders en consorten ofzo

  7. Vreemde wending in de serie, geen houvast voor jongere kijkers! Regisseur moet ook over “moral codes” beschikken.Je moet in deze serie bijvoorbeeld in een aantal afleveringen de goede kanten van Martine haftkamp belichten, waardoor de kijker gaat twijfelen. Zo geef je de kijker de mogelijkheid om op verschillende manieren tegen “dingen” aan te kijken. Dat maakt een serie ook aantrekkelijker (zie bijvoorbeeld the bold)

   • Het was ook wel aandoenlijk toen Martine Lana ontmoette, ze wist bijna niet hoe ze lief moest zijn voor haar. Het zou wel leuk zijn als je Martine aan de ene kant heel gezellig met Lana ziet spelen, als een echte gevoelige oma, want een gevoelskant heeft dit karakter ergens wel, en vervolgens haar weer een meedogenloze actie laat uitvoeren, zoals deze moordaanslag op Bing.

   • Martine is een moordlustige vrouw hoor. Ik weet niet hoor… maar goede kanten heeft ze niet of niet veel veel.
    En ludo is de mascotte van gtst. Komt omdat erik een hele goede acteur is.

  8. Aysen moet snel Marlene op zien te sporen zodat Martine voorgoed de bak in gaat.
   Lekker voor Sjors dat Nina er alles aan doet dat ze niet op de begrafenis van Bing mag komen!

   • Ik heb nu ook t idee dat Ludo [tijdelijk ] uit de serie gaat. Gevangenis of ontvoering door MH. En die notaris zal al t geld van Ludo stelen. En ik vrees dat Nina en Maxime ook financiëel kapot zullen worden gemaakt. Zal vast weer 12 jaar duren maar nu omgekeerd.

    • Ludo verlaat gtst niet.
     Aysen komt er heus wel achter an hangt martine.
     Bovendien ludo is de mascotte van de serie hoor.
     Als hij eruit gaat is gtst geen zak meer aan. Hebben we al eerder meegemaakt. Toen ie bijna dood was schoten door janine dankzij morris. En paar jaar terug bijna per ongeluk door bing. En die nierziekte heeft ie ook overleefd. En met de terugkomst van nick dachten ook al velen ludo gaat eruit. Dit en dat. Bullshit. Gtst zonder ludo. Das niks aan. Daarom was ludo met de eerste moord aanslag, na een half jaar later terug op de set gekomen vanweges dat de kijkcijfers daalden toen in die tijd. Ik denk eerder dat hij gewoon nog jaren meegaat in de serie. Of hij moet in echt overlijden dan kan ie ook niet meer meespelen in de serie