Martine Hafkamp plant moordaanslag: Bing wordt neergeschoten

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

Het belooft er vrijdag 31 maart heftig aan toe te gaan in Goede Tijden, Slechte Tijden. Martine Hafkamp broedt op een nieuw wraakplan om Ludo Sanders te ruïneren. Bing Mauricius wordt het eerste slachtoffer van Martines nieuwe wraakplan.

Bing heeft zich bij Martine aangesloten om, samen met haar, wraak te nemen op Ludo. Bing voelt zich nog steeds gebruikt door Ludo en zint op wraak. Voor de buitenwereld doet Bing alsof hij Ludo alles heeft vergeven en wil zelfs opnieuw met hem samenwerken. Ludo is achterdochtig en besluit om Bing te testen. Daartoe doet hij Bing het voorstel om hun bedrijven samen te voegen. Notarieel moet voor deze fusie het een en ander vastgelegd worden bij de notaris. Ludo geeft Bing volmacht om bij de notaris de contracten te tekenen. Daarmee test Ludo of Bing echt te vertrouwen is en de contracten niet heeft aangepast. Bing stelt Martine op de hoogte, waartoe Martine de contracten laat wijzigen. Bing weet echter niet dat Martine een heel ander doel heeft dan hij.

Eenmaal bij de notaris confronteert Ludo Bing met het feit dat de contracten zijn aangepast en hij daarmee dus niet te vertrouwen is. Ook vermoedt Ludo dat Bing voor Martine Hafkamp werkt. Ludo verscheurt de contracten, maar de notaris heeft één contract in zijn tas verstopt…

Op weg naar huis wordt Bing, voor het oog van Nina, neergeschoten. Martine heeft de opdracht gegeven voor deze moordaanslag. Hafkamp heeft het plan bedacht om ervoor te zorgen dat het voor de buitenwereld lijkt alsof Ludo verantwoordelijk is voor de moordaanslag op Bing. Ludo zou immers genoeg redenen hebben om Bing iets aan te doen door alles wat hij hem heeft geflikt.

Martine heeft Bing als handig object voor haar wraakplan gebruikt. Het is nog maar de vraag of Bing het overleeft. Ook voor Ludo breken opnieuw onzekere tijden aan. The bitch is back!

Total
0
Shares
28 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Aysen Baydar heropent zaak Marcus en Malena

Volgend artikel

Spoilers 3 t/m 7 april

Heb je dit al gelezen?