Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Martine Hafkamp plant tweede moordaanslag op Bing

  11

  Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

  De brute moordaanslag die Martine Hafkamp vrijdag 31 maart op Bing liet uitvoeren, is mislukt. Bing wordt naar het ziekenhuis gebracht en onmiddellijk geopereerd. Bings toestand is stabiel, ondanks dat de kogel in zijn hoofd tijdens de operatie niet verwijderd kan worden.

  Martine wil koste wat het kost van Bing af. Ze wil voorkomen dat Bing zijn mond voorbij praat en haar wraakplan daarmee gevaar loopt. Een verpleger, ingehuurd door Hafkamp, knijpt de slang van Bings zuurstoftoevoer dicht. De moordpoging mislukt als Sjors de ziekenhuiskamer binnenkomt.

  Nadat Bing wordt bijgebracht door de artsen, laat hij Nina weten ervan overtuigd te zijn dat Ludo overal achter zit.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Maar bing weet zelf beter denk ik… hij geeft Ludo de schuld maar weet dat Martine er achter zit. Misschien wel hij nu wel wraak op beide….

  2. Wat de schrijvers met hafkamp willen weet ik niet en dit allemaal betekent dat de serie verlaat, datmoet wel als hij veroordeeld word, maar het word weer langdradig, denk ook aan de vele ludo fans die door een hel gaan. En de actie van de schrijvers om meer kijkers te trekken met de terugkeer van hafkamp hebben ze goed mis, de kijkcijfers lopen nog verder terug. Maar een ding is zeker hafkamp moet dood

  3. Martine gaat dus gewoon door met Nina erbij betrekken etc. Nina weer slachtoffer geworden hiervan en heeft alles gezien, haar man neergeschoten wat voor vuile rat die bing ook is en haar niet verdient.

   Mensen die de hele tijd hier lopen te zeggen het is een soap, dat is duidelijk voor iedereen hoef je niet nogmaals te zeggen, kinderachtig gedrag. Als het een soap is kom dan ook niet hier reageren lijkt me, wat kom je dan hier zoeken. Laat mensen gewoon reageren hoe ze willen.

   Martine valt door de mand vroeg of laat, komt wel goed met Ludo dat sowieso. Ludo is al 4/5 keer de gevangenis in gegaan en weer vrij. Dit keer ook en pakt hij Martine weer aan.

  4. Zulke mensen als Hafkamp verdienen wat mij betreft, in het echte leven een gigantische pak slaag. helemaal total loss slaan zulke mensen. en dat ze maar met de lichamelijke schade blijven leven als aandenken. En dit meen ik oprecht

  5. Als Aysen Malena en Marcus terug heeft gevonden, dan zal de waarheid boven water komen. Malena zal alles op biechten om Martine te laten breken.

   Jammer voor Sjors is dat niemand in Meerdijk haar meer moet, als haar moeder in de bak zit.

  6. Zo zie je maar weer de ware aard van Martine hafkamp. Niks boeit haar dan kan je wel zeggen bla bla maar voorheen was ze ook zo. Het is gewoon een moordenaar niks anders. Ze hoort in de bak en zal tegen die tijd achter de tralies verdwijnen waar ze thuis hoort.

   Wat betreft bing die vent komt overal mee weg elke keer. Vind het wel lekker wat er met hem is gebeurd. Hij moest de juiste keuze maken maar heeft hij niet gedaan. Ze moeten bing laten vallen. Nina al helemaal na alles.

   Vroeg of laat komt toch alles uit.