Max Willems (18) speelt rol Q Bouwhuis

De 18-jarige Max Willems zal de rol van het nieuwe personage Q Bouwhuis spelen. Q is de achterneef van Anton en zal vanaf vanavond te zien zijn in GTST als hulpkracht bij Lidl Meerdijk. Onlangs is Willems nog te zien geweest in enkele afleveringen van de soap ‘De Spa’.

Vermoedelijk zal Q een rol gaan spelen in het grote geheim van Bernadette van Panhuys, de moeder van Moon en Tiffy uit Nieuwe Tijden. Tiffy is namelijk, zoals afgelopen zomer bekend werd gemaakt in de GTST Magazines, de dochter van Anton Bouwhuis.

Meer over Max Willems vind je hier en hier.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
  1. Wat een kwal ik hoop dat hij er gauw uit gaat het lijkt wel en kleuter hij kan beter terug gaan naar school een kind van5jaar snapt het beter dan gij

  2. wat een slechte acteur is die Q………. irritant gewoon…… nog ff en ik kijk helemaal niet meer en hoor van veel mensen dat zij dat ook niet meer gaan doen!!!

  3. Wat is GTST nog?? ik kijk al vanaf t begin, maar de verhaallijnen zijn op, die Q slaat nergens op, ik irriteer me aan alles wat ie zegt, tenenkrommend, denk dat ik lekker ga stoppen met kijken, zonde van de tijd, kinderserie.

  4. Echt ongelofelijk! Ik heb met verbazing zitten kijken toen hij in beeld kwam. Heb echt zelden iemand zo slecht zien acteren. Ik krijg werkelijk kromme tenen van de hele vertoning van die zogenaamde Q. Zo gemaakt, zo ingestudeerd je tekst opdreunen. Echt verschrikkelijk. Hoe diep kunnen ze bij het casting-bureau zakken om dit soort figuren te casten voor zo’n serie.

  5. Serieus? Q!? Dat is toch geen naam! Had gehoopt dat het een afkorting ofzo zou zijn, maar na 28 jaar lijkt de inspiratie voor namen op te zijn…

    1. Wel eens van autisme gehoord? Q is getypecast als autist: Een idiot savant. Natuurlijk komt hij alwetend en irritant over! En daarom snapt hij grapjes niet. Snappie?

Vorig artikel

Nieuw personage Q is het achterneefje van Anton Bouwhuis

Volgend artikel

Spoilers 20 t/m 24 november

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!