Meerdijks nieuwste psychopaat: Romy

Meerdijk is een nieuwe psychopaat rijker. Na Loes de Haan vorig jaar, is het dit jaar de beurt aan nieuwkomer Romy Dublois.

Meerdijk is in rep en roer na het kroonluchter-incident tijdens de bruiloft van Sjors en Amir. Wie heeft het touw van de kroonluchter gesaboteerd? Niemand minder dan Romy heeft, vlak voordat de bruiloft begon, het touw voor de helft doorgesneden. Ook faket ze haar verlamming. Romy kan namelijk gewoon lopen!

Er breken angstaanjagende tijden voor Sjors aan, want Romy heeft het op haar voorzien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 reacties
  1. Ik twijfelde tussen haar en Billy de Palma (je weet het nooit). Dat ze haar verlamming faket zag ik niet helemaal aankomen, maar vind het wel een verassende en spannende wending. Hoop wel dat Rover op tijd van z’n Romy wolk komt voordat hij Jojo kwijt is.

  2. Waarom perse Sjors dan? Vanaf het begin al in lapland probeert ze Amir in te palmen. Ik denk dat Romy een zusje van Sjors is en vol zit met jaloezie en haat.

  3. Hoop dat t deze keer niet zolang duurd, maar denk t niet. Aangezien ze al hebbe laten zien dat romy het touw doorsnijd voor de helft. (Videoland)

  4. Ik wist het! Arme Sjors vind dit echt heel erg voor dr. Beloofd heel spannend te worden, hopelijk niet zo langdradig als vorig jaar met Loes!

  5. Dat Romy haar verlamming faket, verbaasd mij niet echt, het bevestigd alleen maar mijn vermoeden. In die berghut in Lapland deed ze al vreemd. Amir had haar al enigszins afgewezen (nadat Romy, Amir had gekust), en hoppa opeens had ze geen gevoel meer in haar benen.

error: Kopiëren is niet toegestaan!