Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Merel en Marwan worden verliefd

  18

  Wie dacht de storm rond Marwan en de familie Verduyn was gaan liggen, komt bedrogen uit! Een nieuw schandaal lijkt aanstaande in Meerdijk: Marwan en Merel worden verliefd! Dat is te zien in de nieuwe maandtrailer van oktober.

  Hoe zal Demi reageren als zij erachter komt dat haar zus en de vader van haar kind gevoelens voor elkaar hebben? Tel daarbij op dat Demi eigenlijk nog stiekem verliefd is op Marwan…

  Ook moeder Saskia begeeft zich op glad ijs. Zij lijkt steeds meer te zwichten voor de charmes van dokter Roman. Bekijk hieronder de promo!

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Heel typisch. Demi heeft een kind van Marwan en haar zus en hij zijn verliefd op elkaar. Stel als die twee zouden gaan trouwen. Dan zou Merel niet alleen een tante zijn voor Tom maar zelfs stiefmoeder

  2. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Merel een biseksuele karakter was. Dat er een verhaallijn met een meisje aan zat te komen. Ze heeft namelijk een regenboogvlag als telefoonhoesje. Dat verwijst misschien naar haar biseksualiteit. Zou echt vet zijn als ze daar ook eens iets mee doen.

   • hebben we toch al meerdere keren gehad joh, dus dat zou een herhaling zijn en dan krijg je daar weer gezeik over ( Charly-Isabella / Lucas en veeeeeeeeeeeeeel vriendjes / Morris.

  3. Heel slecht die twee hebben totaal geen chemi iets wat Marwan wel had met Jojo en Demi. Plus Marwan is best een prima rol en acteur die wel een betere verhaallijn verdient

  4. Ik kan niet wachten om te zien hoe het gaat lopen met Merel en Marwan, super leuke verhaallijnen hebben de Verduyns. Ik dacht dat Demi en Marwan weer wat zouden krijgen dus tis een aardige plottwist, maar ze passen echt goed bij elkaar als ik de promo zo zie. Verhaal van Shanti vind ik toch aardig saai, er is elk seizoen wel een nieuw drama van ‘wie is mijn vader’, haha.

  5. Ik kan er niets aan doen maar ik vind die hele Roman gewoon niks aan , te aanwezig opdringerig, te popie Jopie ……………. gewoon niet boeiend en eigenlijk mag hij van mij alweer weg ook al denk ik dat de dames het daar niet mee eens zijn.

  6. Merel is de volgende die zwanger is en Marwan is de vader en neemt, weer geen verantwoordelijkheid. En die Roman dinges en Saskia wordem betrapt door Julian….

  7. JOhhh roman met saskia….dat van marwan en merel had ik niet zo zien aankomen..had meer verwacht dat demi en marwan alsnog bij elkaar zouden komen.Wel een smerige tyfes streek van merel,1 regel binnen een gezin…niet met de vader van het zoontje van je zusje!!

  8. Weer ontzettend voorspelbaar. Maar ja dat is alles met de familie Verduyn. Gelukkig bestaat er een doorspoelknop 🙂