Wordt Merel verliefd op Lynn?

April doet wat hij wil, zo ook in Meerdijk! In de nieuwe maand lopen de gemoederen weer hoog op in GTST.

Zo lijkt het erop dat Merel en Lynn gevoelens voor elkaar krijgen, ontdekt Robin dat Daan medeverantwoordelijk is voor Richards ontsnapping uit de gevangenis en heeft Saskia nog steeds last van Roman.

Bekijk de promo!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 reacties
 1. Pff nog meer gender onzin vermoeiend kinderen worden er al mee lastig gevallen op school en nu ook zovaak in gtst al heb ik minder moeite met bi vrouwen dan mannen maar dat ben ik🤣😜

 2. Wel jammer dat we dit al mijlen ver zagen aankomen. Heel eerlijk ik had verwacht nadat een hele tijd terug Julian het welbekende seksuele voorlichtingsgesprek had met zn zoon waar hij subtiel “of vriendje” liet vallen, wel verwacht dat ze de gay/bi kant opgingen met steef.

  Het zou een frisse wind zijn als ik heel eerlijk ben. Lucas was altijd best vrouwelijk, maar niet elke gay is zo. Er zijn ook homos waarvan je het niet eens opvalt. Ze hadden zelfs evt struggles kunnen meenemen in zo’n verhaallijn. Want het lijkt wel allemaal zo makkelijk om uit de kast te komen maar vaak is dat moeilijk voor de persoon zelf dan voor de omgeving(schaamte ect)

  Maar nee met steef moesten ze zo nodig de douchebag kant op.

 3. Misschien is Merel biseksueel, dat zou pas iets nieuws (als verhaallijn) zijn in GTST.

  Lesbische & homoseksuele paartjes hebben we in de loop der jaren al gehad.

   1. Twee vrouwen samen betekent niet meteen precies dezelfde verhaallijn. Alle hetero verhaallijnen zijn toch ook niet allemaal hetzelfde? Hoe vaak hetero’s wel niet verliefd worden op een ander terwijl ze al een relatie hebben… Alleen omdat Merel nu misschien bi is en ze verliefd is op hetzelfde geslacht is het opeens een probleem. Lesbiennes, homo’s en biseksuelen zijn bestaande mensen dus zouden ze ook vaker mogen voorkomen in een serie.

    1. Heeeeeeeeeeeeeee Amira , ik heb helemaal niets tegen homosexuele verhaallijnen hoor dus niet meteen een vingertje wijzen.
     Sterker nog ik woon zelf al bijna 40 jaar samen met een man dus tja.
     Maar de bisexuele toestand hebben we al gehad met alle problemen van dien tussen Isabella en Charly en ik vind de rol van Merel werkelijk geweldig en en heel erg geloof waardig gespeeld dus ik snap deze twist helemaal niet.
     Er gebeuren hele rare dingen ineens met spelers, de ene gaat weg bij zijn vrouw omdat hij een baby heeft gemaakt, de ander wil sex met anderen, Daan heeft ineen een lijk doen verdwijnen waar je nooit meer iets over hoort, Steef is bankroet en komt in de problemen en nu Merel die ineens een geaardheid twist maakt.
     Ik vind het te ver gaan allemaal , de Verduintjes hebben wel even genoeg ellende gehad vind ik.
     Maar we gaan wel zien hoe ze er weer een einde aan breien.

     1. Biseksualiteit is geen “toestand” maar een legitieme seksualiteit. Ik zou het leuk vinden als er eens een goede verhaallijn over kwam. Meer niet. Dat van Charlie en Isabella is echt al zó lang geleden. Verder is het inderdaad een turbulente tijd in GTST op dit moment.

     2. Pffffffffffffff , waarom voel je je steeds aangevallen, in de serie is het een toestand en we hebben dat al gehad met Isabella en ook de mannelijke vorm met Morris dus is geen aanval op jouw bi-sexualiteit maar het gaat over de serie en klaar !

     3. Juist dáárom zou het leuk zijn als er eens een goede, meer positieve verhaallijn over kwam 😉

   2. @rene, oeps ik had even niet meer aan Charly en Isabella gedacht. 🤭

    Maar zoals @Amira ook al schrijft, het hoeft niet perse dezelfde verhaallijn te worden. De tijden zijn ook veranderd.

    We wachten het af.

    1. Ik vind dat de Verduyntjes even te veel voor hun kiezen krijgen , maar ja we gaan het wel zien allemaal.
     Ik kan me trouwens niet voorstellen dat Shanti een baby krijgt want nóg een baby in de serie die eigenlijk meer in de slaapkamer leeft dan bij de moeder is iets te veel van het goede.
     Ik heb zo het idee dat de zwangerschap fout gaat en er een ware clash komt tussen Shanti en Rik en hopelijk smijt ze Rik voorgoed er uit , wat een laml……

     1. Ja ik heb de hele tijd al het idee dat Shanti’s baby dood geboren gaat worden…

     2. Ik heb ook steeds dat idee , sneu voor Shanti en hopelijk neemt ze Rik dan nooit meer terug want een vent die zich zó gedraagt verdient geen herkansing in mijn ogen.

     3. Dat zou inderdaad sneu zijn voor Shanti, ze is zo blij dat ze eindelijk zwanger 🤰 is.

      Maar, ik hoop dat ik dat schrijven mag, ik begrijp Rik ook wel een beetje. Hij is al vader en grootvader. Waarom zou Rik niet mogen twijfelen. Hij heeft al veel eerder gezegd dat hij geen kinderen meer wilt. Nu dat wel gebeurt, heeft hij tijd nodig. Hoop dat het uiteindelijk toch nog goed komt.

      Shanti is ook wel erg snel, met Rik’s spullen in te pakken. Of is dat wel oké.

      Ik schrijf dit als vrouw, met een dubbel gevoel in deze kwestie cq. wat deze twee betreft.

     4. Ik snap wat je zegt Moud en het is ook best een begrijpelijke reactie. Maar ondanks dat vind ik het niet bij Riks karakter passen om zo te reageren…

 4. Zo jammer dit! Er is geen enkele relatie of huwelijk in Meerdijk dat ooit eens ‘normaal’ loopt. De relatie’s die enigszins normaal en stabiel zijn die worden overhoop getrokken….logisch dat mensen afhaken en de kijkcijfers omlaag schieten! Dit is alleen nog maar drama! Voor mij hoeft het niet meer op deze manier.

 5. Dat van Merel en Lynn vind ik zo raar.. eerst zo veel moeite er in stoppen om Merel en Marwan samen te krijgen. Zijn ze samen en dan opeens dit?

 6. Jaaaa ik wist het! Meteen toen ik hun eerste ontmoeting zag dacht ik al: die worden verliefd. Arme Marwan, maar dat ging alweer bergafwaarts helaas.

Vorig artikel
Daan Stern GTST

Spoilers 11 t/m 14 april

Volgend artikel
Lynn Vegter GTST

Spoilers 18 t/m 21 april

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!