Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Tamara Brinkman speelde al eerder in GTST

  12

  Vanaf 23 december (Videoland) is de familie Verduyn te zien in Meerdijk. Voor Tamara Brinkman, die moeder Saskia Verduyn speelt, is GTST geen onbekend terrein.

  In 2009 nam de actrice tijdelijk de rol van Charlie Fischer over van Lieke van Lexmond. Lieke was destijds herstellende van een operatie aan haar stembanden en kon de rol van Charlie daardoor niet spelen. De tijdelijke rolwisseling duurde slechts twee weken.

  Ook heeft Brinkman een rol gehad in de soap Onderweg Naar Morgen. In de jaren negentig vertolkte ze jarenlang de rol van Babette Couwenberg.

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Op korte termijn lijkt mij niet. Dat witwas gedoe, begint net aan de openbaarheid te komen.
    Billy kennende geeft zich niet zomaar gewonnen.

    • Billy zie ik niet zo snel vertrekken. Als er nog mensen ontslagen worden kan ik me alleen Puck als mogelijk slachtoffer bedenken.
     Het zou mij trouwens niet verbazen als Daan eind dit seizoen de serie verlaat. Ik vind Dorian niet het type acteur die jaren in een soap blijft spelen.

     • Puck zou kunnen overlijden, Nina mag zich daar dan heel erg schuldig over voelen, want het was vast niet gebeurd als zij en Daan haar niet hadden gebruikt. Een tragisch einde, met waarschijnlijk een boodschap naar dit soort meisjes en betrokkenen om zelf iig altijd eerlijk te zijn. Van mij mag Daan er dan voor in de cel belanden en Nina graag na het herstel/overlijden van Janine, graag heel ver weg met bing, zn zusje en de kids en dan weer een nieuw en graag gekleurd gezin introduceren!

   • Voor Rover en Kimberly zijn nog geen nieuwe personages teruggekomen. De acteurs die de zoon en jongste dochter spelen zijn nog geen achttien dus die mogen nog niet zoveel draagdagen draaien dus daar zal niemand voor hoeven vertrekken. Daarnaast hebben we Bobby nog waarvan het vooralsnog niet duidelijk is of hij een gastenrol of hoofdrol heeft..

    Eerlijk gezegd verwacht ik dat er nog twee personages zullen moeten verdwijnen verwacht ik. Het zou mij niet verbazen als Puck een van die personages is.

    • Flapperdeflap op

     Wie zegt dat er perse niet meer cast mag zijn dan een bepaald aantal? Misschien dat dat voorheen zo was maar wellicht passen ze dit nu aan met de nieuwe aanpak.

     • Ja, dat vraag ik mij ook af.

      Ik heb er nooit iets over gelezen of gehoord, dat er maar een vastgesteld aantal (vaste) personages mogen spelen.

      • Volgens mij is dat er niet echt maar er zijn gewoon bepaalde personages waarvan ik me echt afvraag wat ze daarmee willen. Dat heb ik voornamelijk bij Puck. Het personage is nu vier maanden in GTST maar er gebeurd eigenlijk heel weinig.