Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Nieuw op Videoland: Dokter Roman

  3

  Kun jij niet wachten tot de zomerstop van GTST voorbij is? Goed nieuws! De soap komt met een miniserie op Videoland: Dokter Roman.

  In deze psychologische miniserie wordt de nieuwe huisarts van Meerdijk, Roman van Loon, verdacht van het stalken van zijn ex. Een rechercheteam van de politie onderzoekt de zaak. Door middel van flashbacks kun jij achterhalen wat er écht is gebeurd. Is Roman de belager of is hij slachtoffer van een manipulatief spel?

  Dokter Roman is vanaf 19 augustus te zien op Videoland.

  DE GTSTCOURANT AWARDS ZIJN TERUG! KLIK HIER OM TE STEMMEN!

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik hoop dat deze verhaallijn niet in GTST verwerkt wordt want dat is een beetje lullig voor iedereen die geen videoland heeft.
   Ik vind het sowieso niet zo okay dat Videoland èn afleveringen eerder uitzend èn dan ook nog deze inleiding op dit nieuwe personage heeft.
   Zo jammer dit.

   • Geert2dekamer op

    je kunt ook gewoon een bepaalde download site opzoeken even accountje aanmaken en daar is altijd wel iemand die het ook doet uploaden zodat anderen het ook kunnen zien

  2. Meerdijkfan op

   Super leuk dat er op videoland een gtst spin off komt! Ik kan niet wachten! Hoeveel afleveringen gaat de mini serie duren?