Nieuw personage in GTST: Loes

Oplettende GTST-kijkers hebben haar naam misschien al in beeld zien komen: Loes. Nina heeft besloten de Aziatische markt te gaan veroveren en vertrekt binnenkort naar Hong Kong. Maar wie gaat Nina vervangen tijdens haar afwezigheid? Werknemer Loes helpt een handje met het vinden van de perfecte kandidaat. Wie is deze mysterieuze dame?

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 reacties
  1. Wanneer krijgt Rikki eens een ander soort verhaallijnen in plaats van die eindeloze hysterische naïeve tiener scenes. Dat is echt al jaaaaren aan de gang

  2. Wat een gezeik hier allemaal zeg, kijk dan niet als je het niet aanstaat. Jullie zijn nietszeggende fans of nepfans laat het of kijk niet meer

    1. @San Ik denk net het zelfde over, Die Q doet alsof hij de slimste is en heel die uitleg tegen Rover en ik vind die Q het meeste irritant personage dat er bijgekomen is van de laatste jaren en voor mij mag die Q er meteen terug weg gaan is echt geen aanwinst.

      Ik had liever dat ze oude personages terug laten komen, dan vervelende nieuwe personages dat niks toevoegd aan GTST.

  3. Welja joh, weer een “mysterieus” nieuw personage… ze kunnen echt niks nieuws meer verzinnen. En dan nu ook ineens die flashbacks… Ik heb het vandaag afgezet, dat is nog nooit gebeurd. Ik ben klaar met GTST, weer een kijker minder.

Vorig artikel

Spoilers 27 november t/m 1 december

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 20 november 2017

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!