Nieuw schandaal in Meerdijk: Mark en Sjors gaan met elkaar naar bed

Terwijl Marieke steeds verder aftakelt, kan echtgenoot Mark het niet laten om buiten de deur te snoepen. En dat doet hij niet met een geheel onbekende!

Zowel Sjors als Mark zijn gefrustreerd in de liefde. Sjors maakt het uit met Amir en Mark lijkt zich steeds meer te schamen voor het onvoorspelbare gedrag van Marieke. De twee raken met elkaar in gesprek en belanden niet veel later ook bij elkaar in bed! Terwijl Mark en Sjors de liefde bedrijven, maakt Marieke haar euthanasie papieren in orde. Arme Marieke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 reacties
 1. Ik vraag me af of Janine en Mark ook nog met elkaar naar bed gaan, aangezien GTST toen een bericht plaatste dat de spanning hoog oploopt.

  1. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat Janine vreemd zou gaan en helemaal niet met de man van haar zusje. Hoewel ze in het verleden wel vaker vreemd is gegaan… Maar we zullen zien.

  1. @Yoshi, Voor het personage Marieke is het natuurlijk jammer.
   Maar van de andere kant, nu gaat een verhaallijn snel en wordt het niet ellenlang gerekt, is het ook weer niet goed.

 2. Ze apen weer een film na. Dit lijkt op het verhaal van die schrijver, Kluun?

  Verder lijkt het me dolletjes als Sjors zwanger blijkt te zijn.

 3. Mark is echt een loser je trouwt onder alle voorwaarden ook wanneer het slecht met iemand gaat… hij gaat meteen naar een ander wanneer het moeilijk wordt #bah

  1. Wat is dit voor Nederlandse taal? Wat een fouten! En ga dan lekker zelf schrijven! Kom je er vanzelf achter dat dat nog niet zo makkelijk is!

error: Kopiëren is niet toegestaan!