GTST Meerdijk App vanaf 18 september verder met nieuw spel

De gehele zomer hebben fans van GTST via de GTST Meerdijk App kunnen raden wie de brand in Boks niet zou overleven. Het spel is inmiddels afgerond, maar niet getreurd! Vanaf maandag 18 september is de GTST Meerdijk App weer terug met een nieuwe game. Binnenkort wordt de precieze invulling van deze game bekend gemaakt.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 reacties
 1. Als mensen maar een woord zeggen dan geef ik als antwoord weet ik niet. Geef hele zinnen want vraag: vrouw? Kan ik ja zeggen (je bent een vrouw, je valt op vrouwen, je hebt een vrouw) of nee (je bent geen vrouw, hebt geen vrouw, valt niet op vrouwen)

  1. Het lukt mij helaas ook niet. Ik kan raad personage en dan klik ik op de foto dat ik denk dat het is en gebeurd er niks helaas. Verder wel leuk spel anders

 2. Ik dacht meteen aan een nieuw verhaal en dat je dingen kon ontdekken, maar zo’n spel….
  Vind het jammer… Mensen spelen vaak vals! Ook jammer dat als je 1 keer wint en daarna verliest je groene bolletje weer weggaat en dus weer opnieuw moet beginnen, wat onmogelijk is door al die valsspelers… pff…

 3. Kei leuk spel! Maar mensen kunnen wel fout antwoord geven. Ik vroeg ben ik vader, en later bleek ik lucas te zijn! Die had ik dus al door gestreept.

 4. Mijn top 5 verwachte onderwerpen van de game;

  1) Debuut van Zoë met antwoorden op de vragen wie is ze, waarom komt ze naar Meerdijk en wat is haar geheim? (Het waarschijnlijkst in mijn inziens)
  2) Tiffy op zoek naar haar vader. Komt uiteindelijk in ontmoeting met Anton. (Is een nieuw verhaallijn, dus zou me niks verbazen als dit de nieuwe game wordt)
  3) Verdriet van Bill Noires en zijn vertrek? (We dachten dat hij bij de vaste cast hoort, maar dit is niet het geval. Zou dit een exit betekenen, of blijft hij nog een seizoen als gastrol?)
  4) Becky’s geheim / Noud in Utrecht (Noud ging naar Utrecht, maar hier hebben we niks van meegekregen in GTST. Misschien wel in Nieuwe Tijden? Ik volg Nieuwe Tijden niet.)
  5) Wat is er gebeurd met Thijs Kramer? (Het lijkt me totaal niet logisch dat Sjoerd zomaar Teddy ineens had, heeft hij hem bedreigd of misschien vermoord? Waarschijnlijk krijgt iemand door dat er iets met Sjoerd aan de hand is als dit de game wordt en later vertelt hij dat hij Aysen heeft gered in plaats van Rikki en hoe hij Teddy heeft gekregen.)

  Wat denken jullie van deze onderwerpen? Mij lijkt mijn top 3 het meest waarschijnlijk, maar wat denken jullie?

Vorig artikel

Uitslag GTSTCourant Awards 2017: De Beste Gastrol

Volgend artikel

Guido Spek en Dilan Yurdakul grote winnaars GTSTCourant Awards 2017

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!