Nieuw in de GTST Meerdijk App: de ontmaskering van Martine Hafkamp

Donderdag 2 maart keert Martine Hafkamp terug naar Meerdijk. De GTST Meerdijk App telt af naar dit moment en start vanaf vandaag, maandag 13 februari, met een nieuw verhaal: de ontmaskering van Martine Hafkamp. Via de Meerdijk App kun je het avontuur van Wiet in Rusland herbeleven en krijg je toegang tot extra informatie om te ontdekken wat er de afgelopen jaren is gebeurd met Martine.

Naast het opfrissen van jouw geheugen, kun je na het voltooien van een aantal levels als beloning nog dieper het verleden van Martine induiken met een extra spel in de Meerdijk App. Het adresboek van Martine, vol met gegevens van iedereen met wie zij in het verleden contact heeft gehad, is kwijtgeraakt en blijkt nu weer opgedoken te zijn in Meerdijk. Kun jij alle puzzelstukjes bijeen verzamelen voordat Martine terugkeert?

Het spel “Adresboek van Martine” is dagelijks te spelen (let op: dit spel is pas later beschikbaar en niet direct vanaf 13 februari) en iedere aanwijzing geeft je extra informatie over de personen uit het leven van Martine.

Alle antwoorden van de opdrachten uit de GTST Meerdijk App vind je uiteraard op GTSTCourant (gtstcourant.com/meerdijkapp)

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties
Vorig artikel

Spoilers 20 t/m 24 februari

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 13 februari 2017

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!