Nieuwe leader GTST duurt slechts 5 seconden

Janine Elschot GTST

Maandag 30 december (23 december bij Videoland) is dé dag dat GTST volledig op de schop gaat. De familie Verduyn komt naar Meerdijk, de decors worden aangepakt en de leader wordt opgefrist. Alhoewel… daar blijft niet veel meer van over.

De leader van GTST is in de loop der jaren meerdere malen in lengte aangepast, variërend van één minuut tot twintig seconden. De nieuwe leader, die vanaf 30 december te zien is, is eigenlijk geen echte leader meer te noemen. Het is een korte visual van vijf seconden waar alle bewegende foto’s van de personages te zien zijn (zie afbeelding hierboven). De tune is beperkt tot de tekst: ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Met deze nieuwe opening neemt GTST na bijna 30 jaar afscheid van de traditionele leader.

30 reacties
 1. Gewoon het oude liedje terug met vernieuwde foto s. Verhaallijnen vergelijkbaar met de eerste jaren. Ga terug naar wanneer het nog goed ging met de kijkcijfers en vraag je af wat het verschil is. Ik geloof niet dat het moderniseren helpt. Men wil herkenbaarheid

 2. Onbegrijpelijk de leader hoort bij deze serie je kan nog niet eens fatsoenlijk de personage’s zien. Ze zijn goed bezig met de veranderingen maar de leader hoort er gewoon bij. En als ze billy erook nog uitschrijven is het misschien eens tijd Rohan Gottschalk te vervangen.

   1. Wij “zeiken” omdat wij realistisch kijken naar hoe GTST nu naar een ondergang koerst als er niet snel wat verandert. Als we allemaal braaf onze mond houden weten de makers niet waar de problemen zitten.

  1. ja voor mij mag Shanti er ook in blijven maar helaas moet zij er ook uit niet eerlijk dus de jonkies zouden eruit gaan maar daar hoor je niks meer van.

   1. @Jolanda, Shanti gaat er niet uit. (in tegenstelling tot eerdere berichten /geruchten). Ze staat nog steeds in de nieuwe leader.
    Ik ben er ook blij ? mee.

 3. Ik vind het een goede zet. Niemand kijkt echt elke avond naar de leader en het is enkel irritant. Dit is dus een stuk beter en frisser. Top gedaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *