Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Nieuwe liefde voor Demi?

  10

  Meerdijk heeft er weer een nieuw gezicht bij. Aanstaande donderdag maakt acteur Tyeppe Troost zijn opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden. Troost, die de rol van verpleger Jesse speelt, zal voornamelijk aan de zijde van actrice Noa Zwan (Demi Verduyn) te zien zijn.

  Demi belandt na een heftig auto-ongeluk met een gescheurde milt in het ziekenhuis. Daar wordt ze gelukkig goed verzorgd door verpleger Jesse. Demi is direct onder de indruk van de knappe ziekenbroeder. Ook inhoudelijk lijken de twee goed te klikken.

  Demi is smoorverliefd! Maar is die liefde ook wederzijds?

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik kijk ook al jaren naar gtst, maar de verhaallijn met Ludo en Nina is echt belachelijk.
   Het enige wat hij doet is houden van zijn kind en daar straf je je vader dan op deze manier voor. De makers hebben wel echt serieus een probleem met de liefde tussen ouders en hun kinderen. Gewoon ziek is dit.
   Ik overweeg ook serieus om te stoppen met kijken.

  2. Die Nina hadden ze er van mij jaren terug al mogen uitgooien met die onuitstaanbare kop. Wat een slechte actrice is dat en dat wordt er in deze huidige situatie niet beter op.

  3. Zou geweldig voor Demi zijn, een leuke vriend die misschien haar man kan worden, ben benieuwd hoe Jurre gaat reageren op Tom.