Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Nina breekt met de gehele familie Sanders

  19

  Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

  Tot groot genoegen van Martine Hafkamp breekt Nina volgende week met de gehele familie Sanders. Dat blijkt uit de afleveringen van maandag 3 en dinsdag 4 april.

  Nina is er, mede door Bing, van overtuigd dat Ludo achter de moordaanslag op haar man zit. Ze wil niets meer met haar vader, inclusief alle mensen die hem steunen, te maken hebben. Nina breekt daarom ook met Janine en Maxime. Ze wil haar achternaam laten veranderen in ‘Mauricius’. Janine begrijpt niet waar haar dochter mee bezig is als ze ziet dat Nina haar excuses aanbiedt aan Martine en Sjors.

  Martines wraakplan loopt volgens plan: Ludo is alles kwijt, zit onterecht in de gevangenis en raakt nu ook zijn dochter kwijt.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De aflevering gezien.

   Nina is wat van plan… Toen ze brak met Maxime en Janine… Ze laat Bing en Martine in de val lopen om het onschuld tegen Ludo te bewijzen en zo Martine op te laten draaien.
   Ben benieuwd wanneer Marlena en Marcus terug worden geroepen.

   Kortom Nina breekt niet met haar familie. Zij zou nooit met Lucas, haar moeder en Maxime kunnen breken.

  2. Wat een kansloos kind is Nina toch en @ Peter je zeikt alleen masr je bent geen Ludo fan. Ik daarentegen wel. Ludo slaat kapot hard terug je ziet het wel. Kom dan niet hier weer onzin kramen Ik wist het wel Ludo zou winnen want je praat alleen maar onzin.

  3. N. Sanders op

   @peter je gaat gewoon door met dit gezeik dat Ludo dit en dat.

   Laat Ludo lekker solo des te harder hij straks toeslaat. Je bent een neppe Ludo fan, want Ludo komt er toch bovenop en jij gelooft er niet. Stop met Ludo zogenaamd te supporten enige wat jij doet is de hoop opgeven terwijl de strijd nog gaat beginnen. Ludo komt toch vrij en alles komt toch uit. Nina is een ondankbaar kut kind daarentegen. En helemaal belazerd van alle kanten door bing etc. Die bing is een nietsnut een vuile rat die gewoon achter Sjors staat en Martine. Boontje komt om zijn loontje lekker voor hem was hij maar dood joh opgeruimd staat netjes. Ludo is de enige die Nina heeft beschermd en dan laat ze hem vallen. Destijds met Martine toen ze Naar een inrichting moest heeft Ludo wel Wraak genomen omwille van Nina. En dan trapt ze nog hierin kansloos kind. Maar wat nu gebeurd draait sowieso om en de aanslag op bing komt wel uit vroeg of laat en dan krijgt Martine ook ruzie met Sjors dan brokkelt alles langzaam af en ligt ze weer ergens in een donkere kamer.

   Ludo is nog veel gevaarlijker dan Martine als hij wilt. Maar hij is geen laffe moordenaar en dat maakt zijn personage zo geweldig. Hij richt zich alleen op de mensen die het verdienen, zoals Martine. Hij weet en voelt het elke keer gewoon aan wie hem probeert te belazeren. Zo geweldig altijd hoe die eikels door de mand vallen elke keer. Iedereen die hem wat wilt flikken eindigt ergens ver weg of gaat de gevangenis in.

   Martine krijgt zeker wat ze verdient, hoe lomp of wat dan ook de schrijvers zijn. Ludo heeft het laatste woord let maar op

   N. Sanders

  4. Nu Nina voor de kant van Bing/Hafkamp heeft gekozen mag ze wel weg, vond der toch al erg arrogant worden. Ze gaat Janine nog wel beïnvloeden om ook Ludo te laten vallen, dat heeft ze vaker gedaan. Of Hafkamp pleegt ook een aanslag op Janine, ze overlijd en Ludo pleegt dan zelfmoord, op die manier kunnen ze eruit gaan zoals ze op 4 juli 2015 hadden gemeld bij verschillende media, maar er zijn nog geen aanwijzingen voor, maar dat zegt niets. Maar als de toestand van Ludo niet veranderd dan moet hij er wel uit, neem aan dat ze niet in de gevangenis gaan filmen, dat hebben ze nooit gedaan. Marlena word niet op tijd gevonden, of er moet iets met Kimberly gebeuren, die wil eind van de week politie bescherming, dan kan het nog veranderen, dan moet Marcus wel terug komen en met Malena neem ik aan. Maar de vraag is kent Marlena Hafkamp. Maar dit alles zal wel de cliffhanger worden. Of dat Ludo ontvoerd word, ze wil immers de rollen compleet omdraaien.

   • Hou toch eens op met dat gezeur! Ludo en Janine verlaten GTST niet, dan zou er niemand meer kijken. Ludo slaat gewoon kei hard terug met Janine en Maxime aan zijn zijde.

  5. Snap niet dat nina haar eigen familie niet geloofd maar daar zal ze vroeg of laat vast achter komen dat ludo onschuldig is

   • Dat sowieso. Ludo moet Nina een keer laten stikken verwend kind echt niet normaal.

    Rik heeft hetzelfde met rikki onverdraagbare kinderen niet normaal zeg.
    Sjors heeft ook haar momenten dat komt ook nog bij Martine maar dat is dan lekker want dat verdient ze. Vroeg of laat komt Sjors er toch achter dat Martine achter de aanslag zat en dan brokkelt alles af en slaat Ludo ook toe Haha kan niet wachten om dat te zien, want geloof me dat gebeurd echt wel. Martine is heel dom bezig. Wilt ze veilig zijn voor altijd dan moet ze heel de Sanders familie uitschakelen. Ludo, Nick ,Stefano, Marcus’ en de rest. Ipv met deze lompe acties komen.

    Haha zo lomp eigenlijk. Ze kan bing laten neerknallen maar Ludo niet. Terwijl ze speciaal terug is om wraak op Ludo te nemen en veilig voor hem wilt zijn Haha kansloos personage die Martine.

  6. Martine hafkamp for president!
   Wat een fantastische en steeds weer onverwachte verhaallijn. Pfff, zooo spannend.
   Ben benieuwd hoe het nu gaat lopen!

   #20.00uurtelefoonuitengeenafsprakenmaken

  7. Ik vind het ook niet leuk meer, maar toch vond ik die blik van Nina toen ze net de hoek om was in de rozenboom, net of ze het expres doet, om Hafkamp en Sjors uit de tent te lokken en op die manier achter te komen wat de waarheid is, maar zo goed zijn de schrijvers niet, dus Nina breek met de familie en Janine zal snel volgen, zo gaat het al jaren, daarom zijn de schrijvers ook zo slecht, altijd maar herkauwen en opnieuw een verhaallijn herhalen, nooit wat nieuws, nooit iets wat de kijkers niet verwachten, als je net zoals ik vanaf aflevering 1 al kijkt en dus vele verhaallijnen voorbij ziet komen, dan kan je deze conclusie geven. Het word de komende tijd niet leuk als Ludo fan, en je zit maar te wachten dat de rollen worden omgedraaid, dat Ludo eindelijk van alle blaam gezuiverd word en dat Ludo weer levensgevaarlijk word, want als Ludo na Nina ook Janine kwijt raakt door Hafkamp dan ….. Maar ik het is niet te verwachten dat het gebeurt, nu ook vele beweren dat Hafkamp nog heel lang blijft, als dat enge wijf voor me kaar krijgt dat Ludo veroordeeld word dan gaat het betekenen dat Ludo definitief de serie verlaat en dat is niet te hopen. En het is niet te hopen nu de situatie rond Ludo zo uitzichtloos word en ook iedereen hem laat vallen dat hij misschien zelfmoord pleegt. En waarom worden de schrijvers niet eens beter en haal de Italiaanse familie er weer bij en een mooie mafia actie tegen Hafkamp. Nu Ludo iedereen kwijt raakt word hij levensgevaarlijk maar helaas kan je zonder geld en in de gevangenis niet zo veel. Het is hopen op betere tijden voor Ludo, maar ga er maar vanuit dat het niet meer dit seizoen gebeurt, ze rekken het allemaal tot de zomerclif of nog langer. Laten we hopen dat situatie omtrent Ludo snel veranderd. Donderdag gaan zowel Maxime als Hafkamp achter Malena aan, het is simpel, de voorspelde verhaallijn kennende zal Hafkamp wel eerder zijn en Malena vermoorden en dat de allerlaatste hoop voor Ludo vervlogen is. Enige die dan nog de mond open kan doen is Bing en Sjors, maar dat gaat niet gebeuren.

   • Peter, je vergeet Marcus. Ook die zal inmiddels wel op de hoogte zijn van wat Martine hun (Malena + de Sanders) geflikt heeft.
    Bovendien is Maxime ook op de hoogte van wat Martine uitspookt. Ik denk dat Maxime het niet zover zal laten komen. Dus ook Maxime kan en zal op den duur haar mond opentrekken.

    Ik denk als Ludo GTST verlaat (en uiteindelijk ook Janine, als de 1 vertrekt, vertrekt ook de ander), wat ik overigens niet denk, zal Ludo op een andere wijze GTST verlaten en niet met een lange gevangenisstraf of zelfmoord.

  8. Dit is niet leuk meer. Alleß kwijt raken en ook nog eens je kinderen. Nee ik vind dat niet kunnen. Die verhaallijn vind ik nogal bizar.

   • Idd, Ingrid, ik vind ook dat men met deze verhaallijn behoorlijk aan het doorslaan is. Te bizar voor woorden.
    Regelmatig lees ik op FB/twitter dat men zich stoort aan het drankgebruik, drugsgebruik, seks, poging tot zelfdoding etc. etc. in GTST. Dit omdat er ook jonge kinderen naar kijken. Maar over het elkaars leven de vernieling helpen en mensen (sorry voor de woordkeuze) overhoop schieten , lees ik weinig tot niets. Blijkbaar vindt men dat wel normaal. Alsof het gedrag van Martine zo’n goed voorbeeld voor onze jeugd is.
    Natuurlijk weet ik dat het een soap is, maar toch.

    Mijn dagelijks half uurtje kijkplezier en ontspanning ligt danig in de vernieling.

  9. Nu wel, maar als het uit komt dat hij er niets mee te maken heeft moet ze weer op hangende pootjes terug om het weer goed te maken

   • Dat zou zo maar kunnen, Tine.
    Binnen de familie Sanders zal dat goedmaken nog wel lukken, maar of haar vrienden en inwoners van Meerdijk een goedmakertje van Nina accepteren is nog maar de vraag. Net zoals nu met Sjors.

    • Tot nu toe snap ik echt niet waarom Sjors terug is in de serie,hangt er maar een beetje bij als dochter van Martine en heeft verder geen toegevoegde waarde.
     Ik hoop niet dat ze dit kat en muis spel Martine &Ludo tot de cliffhanger gaan volhouden.
     Op dit moment is er ook teveel drank sex en drugs in de serie.
     Ik kijk nooit vooruit maar begrijp dus dat Martine en Maxime de jacht op Malena openen, hopelijk brengt dit wat nieuwe spanning.
     Al met al tot nu toe een saaie GTST….het begon wel spannend, maar er lopen nu teveel spelers rond met hoegenaamd geen rol, Noud lijkt wel een maatschappelijk werker, geef die knul ook eens een spannerder leven dan nu…Sjors, Felix ,Lukas, en zo nog wel wat hoofdfiguren zouden meer kunnen dan alleen maar in Box, De Koning ,en de Rozenboom rond te hangen.
     Kom op schrijvers, geef deze gasten ook een goede rol.