Nina is zwanger

Nina Sanders is weer zwanger! Dat hoort ze van dokter Amir die haar heeft onderzocht. La Sanders viel namelijk flauw in Boks, maar wist überhaupt niet dat ze in verwachting is!

De grote vraag is echter: hoelang kan Nina van deze zwangerschap genieten?

Dinsdag 20 oktober, als de oorspronkelijke cliffhanger van seizoen 30 wordt uitgezonden, komen de spanningen tussen Nina, Bing en Daan op de kermis – waar Rik zijn grote liefde Shanti ten huwelijk vraagt – tot uitbarsting. Nina lijkt hiervan het grote slachtoffer te worden. In promo van seizoen 31 is te zien dat zij bewusteloos op de grond ligt. Overleeft haar kindje dit wel?

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 reacties
 1. Zwanger van Bing. Had traag zaad maar kon nog wel vader worden. Bing vind ik niet je van het hij heeft kapsones is arrogant en weinig gevoelig misschien beter voor onredelijke en onhebbelijke Nina maar geef mij maar Daan.
  Nina wil dus nu weer Bing terug. Gelukkig is aysen terug kan zij weer met Daan.

 2. Dat is dan de tweede baby die door toedoen van Bing “vermoord” wordt, na dat hij Sjors van de fiets had getrokken. Zou wel beetje zelfde zijn.

 3. Yes!! Ik hoop zo dat het kindje dit overleefd en dat ze door de baby toch bij Daan blijft. Vind ze samen zo leuk! Daan is door Nina totaal een ander persoon geworden een veel leukere Daan om naar te kijken dan voorheen. En hij is trouw aan Nina en niet zoals vroeger losse relaties met Aysen enzo.

  1. Ja maar er komen te veel kleine kinderen in de serie, ze mogen niet zo veel op tv dus worden overal zogenaamd gedumpt en dat maakt het ongeloofwaardig .
   En dan Nina een baby , Demi een baby……………. een beetje te veel dus graag geen baby erbij om de verhaalllijnen geloofwaadig te houden.

   1. Ik ga er vanuit dat Demi haar baby niet houdt (zou anders heel ongeloofwaardig zijn voor een 15 jarig kind), dus dat scheelt weer een baby;)

     1. Jaa alleen rikki was destijds ongeveer 17 denk ik, en personage Demi is volgens mij 13. Dat is best wel een verschil

Vorig artikel

Spoilers 19 t/m 22 oktober

Volgend artikel

Is Judith een psychopaat?

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!